1 480 $/міс
8 $/м²
офісне приміщення
185 м²
сьогодні
3 дні тому
4 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Оренда офісу ВІД ВЛАСНИКА, ДИЗЕЛЬ ГЕНЕРАТОР, АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ, УКРИТТЯ., БІЛЯ МЕТРО пішки 12 хв. (Політехнічний інститут (червона лінія) , Лук’янівська (зелена лінія метро).

БЦ "Кубик" має сучасні інженерні системи, 4 ліфта, припливно-витяжна вентиляція, оптоволоконні лінії зв'язку, швидкісний інтернет (5 провайдерів на вибір). Опалення та ГВП автономне. Електроенергія без перебою, генератор. Укриття в підземному паркінгу.
Забезпечимо цілодобовою фізичною охороною: працює пропускна система, відеоспостереження, пожежна сигналізація.

Здається в оренду офісне приміщення в Бізнес-Центрі Cubic-Center, м. Киів, по вул. Шолуденка 3, на 2-му поверсі площею 184 м2 . Комфортне офісне планування: кабінети, open space, кухня з меблями, санвузли з сучасним обладнанням поруч на поверсі. Фасадні панорамні вікна, новий ремонт - офіс повністю готовий для роботи. Приміщення здається без меблів, але є можливість обладнати приміщення меблями (оренда меблів за домовленістю, в залежності від комплектації).

Оренда - еквівалент 8 $/м2+ ПДВ (курс НБУ), + комунальні і сервісні витрати .
Коефіцієнт місць загального користування не застосовується!

Будівля розташована в 100 м. від пр. Берестейського, 10 хв. пішки від ст. метро Політехнічний інститут (червона лінія метро) і 12 хв. пішки від ст. метро Лук’янівська (зелена лінія метро), ст. метро Вокзальна

Дізнатись більше або переглянути приміщення, телефонуйте:
тел. [телефон скрыт]Тетяна
тел. [телефон скрыт]
Деталі
Об'єкт комерційної нерухомості, Клас B, Офісний центр, Офісне приміщення. Об'єкт на 2 поверсі, У будівлі 6 поверхів. Електрика підключена. Опалення автономне. Є підземна автопарковка. Охорона. Поруч є зупинки, супермаркет, ресторан, кафе, банкомат, відділення банку. Торг доречний. Інтернет оптоволоконний
Татьяна
Татьяна
Власник
3
Роки на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 3 дні тому
Вашу скаргу прийнято!
Адреса
В пропозиції є незбережені дані.