20 360 $/міс
20 $/м²
офісне приміщення
1018 м²
2 тиж. тому
1 міс. тому
23 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Відмінне місце для ефективної роботи орендарів. Два кроки до корпусів Києво-Могилянської Академії, один квартал до станції метро Контрактова Площа на Подолі у центрі Києва. Здається в оренду цілий офісний центр із земельною ділянкою. Вартість оренди та експлуатаційних витрат включає ПДВ.
Короткий опис підготовленого для здачі в оренду офісного центру бізнес-класу у Контрактовій Площі. Загальна площа 1018 кв. 4 поверхи, швидкісний ліфт, велике паркування для відвідувачів, VIP-парковка на закритій території, охорона 24/7, стильний ремонт, сучасні комунікації.
Одночасно з офісною будівлею здається в оренду земельна ділянка у центрі Києва. 6 соток з офісною будівлею, прибудовою КПП, альтанкою для відпочинку, паркуванням, вимощений плиткою, огороджено. Фіксована вартість експлуатаційних витрат офісного центру включає земельний податок, підключення на пульт охорони, обслуговування опалювальних котлів, системи клімат-контролю, ліфта, вивезення сміття.
Для початку роботи в центрі Києва орендарям офісного центру достатньо завезти свої меблі та оргтехніку. У зоні ресепшн та окремих кабінетах частина меблів вбудована, входить у ціну оренди офісної будівлі. У залах для роботи персоналу передбачені технічні шлюзи для під'єднання комп'ютерів без подовжувачів.
Здається в оренду найсучасніша реконструкція класичного київського доходного будинку на Подолі під офісний (бізнес) центр. Тотальна заміна інженерних мереж, вентиляції, телекомунікацій, покрівлі. Архітектори-реконструктори бізнес-центру на Подолі в центрі Києва прискіпливо ​​відновили ефектний фасад у стилі віденської цесії, з асиметричним вертикальним рядом відкритих терас з кованими балюстрадами, розробили ефектне оздоблення внутрішніх приміщень. Офісний центр біля Контрактової площі та Києво-Могилянської Академії у Києві – статусна будівля, вселяє повагу.
Орендарі офісного центру біля Контрактової площі в центрі Києва отримують в оренду сучасну будівлю з автономним опаленням, енергоефективним фасадом, теплозберігаючими склопакетами, системою клімат-контролю.
Адаптивне внутрішнє планування підготовленої для оренди офісної будівлі поєднує класичну систему кабінетів для персоналу та топ-менеджменту, відкриті робочі простори для гібридної роботи та «гарячих столів», зони для візитів відвідувачів, переговорні, конференц-зали. Частину приміщень легко адаптувати до арт-просторів, навчальних класів, майстерень.
В оренду здається чотири поверхи офісного центру з підвалом, планування кожного поверху відрізняються:
0. Підвальне технічне приміщення офісної будівлі 21.1 кв.
1. Перший поверх бізнес-центру в оренду у Контрактової Площі у Києві. Два фасадні входи, вхід з боку двору до основної будівлі, Г-подібна прибудова, з топковою, складом, кімнатою персоналу, біля приміщень окремі входи.
Бічний фасадний вхід офісного центру, що здається в оренду, в Києві на Подолі відкриває доступ до зали 58,5 кв.м. Центральний вхід офісного центру веде до вестибюлю, який забезпечує інтуїтивно зрозумілу логістику першого поверху з кабінетами, залами, кухнею, санвузлами, душовою, майданчиком перед ліфтом та сходами.
2. Другий поверх офісної будівлі в оренду у центрі Києва. Центральний майданчик біля ліфта, сходи, хол, система кабінетів від 8,9 до 34,8 кв.м., санвузли, вихід на терасу.
3. Третій поверх будівлі з готовими офісами в оренду у центрі Києва. Центральний майданчик біля ліфта, сходи, хол, система кабінетів від 11,7 до 31,2 кв.м., санвузли; вихід на терасу.
4. Четвертий поверх бізнес-центру для оренди та суборенди у Києві на Подолі. Центральний майданчик біля ліфта, сходи, кабінети, офісні приміщення 50,9, 42,9, 61 кв.м., санвузли, вихід на терасу.
Готовий до здачі в оренду та негайної експлуатації бізнес-центр на Подолі в центрі Києва підходить для декількох варіантів оренди:
стабільний прибуток орендаря при здачі офісів у кроковій доступності від метро Контрактова Площа до суборенди;
створення високоприбуткового торгово-офісного центру на Подолі;
статусна офісна будівля, штаб-квартира, резиденція великої компанії, представництво міжнародної корпорації, посольства, банку.
Підготовлена ​​до здавання в оренду офісна будівля в центрі Києва чудове розташування. Енергійний, амбітний, зухвалий київський Поділ, 250 метрів від станції метро Контрактова Площа, власне паркування перед фасадом. Крокова доступність до Києво-Могилянської академії, Андріївського узвозу, набережної Дніпра, готелів бізнес-класу відомих світових мереж, бізнес-центрів, музеїв, арт-просторів, розважальних центрів, театрів. Неповторна атмосфера київського Подолу з ресторанами, кафе, салонами краси, клубами приваблює відвідувачів та потенційних співробітників.
Є питання про оренду офісної будівлі, бізнес-центру у Контрактовій Площі у Києві? Звертайтесь, формуємо графік огляду будівлі з офісами на Подолі орендарями.
Деталі
Об'єкт комерційної нерухомості, Офісний центр, Офісне приміщення. Об'єкт на 4 поверсі, У будівлі 4 поверху. Під'їзд до будівлі - асфальт. Електрика підключена. Газ природний. Холодна вода - водопровід. Опалення центральне. Є 5 санвузла. Централізована каналізація. Кондиціонер. Поруч є зупинки, супермаркет, їдальня, кафе, ресторан, банкомат, відділення банку. Будівлю приватизовано. Документи на об'єкт нерухомості: договір купівлі-продажу. Надання документів. Інтернет оптоволоконний. Комісія за послуги 50 %
LuxGreat
Верифікований профіль
Platinum partner
6
Років на сайті
Активних оголошень 32
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 30595
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Адреса
Вашу скаргу прийнято!
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
В пропозиції є незбережені дані.