45 000 грн/міс
587 грн/м²
торгівельне приміщення, приміщення вільного призначення, приміщення для надання послуг, офісне приміщення
76.6 м²
сьогодні
1 тиж. тому
10 (сьогодні 0, вчора 1)
Опис
Нежитлове приміщення на першому поверсі житлового будинку 76,6 кв.м.: ресепшин, 3 кабінети, кухня, 2 санвузли. Фасад, окремий вхід обладнаний ліфтом для людей з обмеженими можливостями.
Паркування у дворі: два паркомісця.
Розташування: 5 хв пішки до станції метро Кловська, 15 хв пішки до станцій метро Арсенальна або Печерська.
Зроблено все розведення під робочі місця (інтернет, телефонія), охоронну та пожежну сигналізацію, на вікнах та вхідних дверях встановлені захисні ролети, у всіх кабінетах кондиціонери.
Кухня обладнана необхідними меблями. В одному із санвузлів встановлена душова кабіна.
Договір оренди з ФОП. Безготівковий розрахунок.
Деталі
Об'єкт комерційної нерухомості, Приміщення в житловому будинку, Офісне приміщення, Приміщення для надання послуг, Приміщення вільного призначення, Торгівельне приміщення. Об'єкт на 1 поверсі, У будівлі 4 поверху. Під'їзд до будівлі - асфальт. Електрика підключена. Холодна вода - водопровід, гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Є 2 санвузла. Сантехніка в нормальному стані. Проведені. Є огорожа. Є автопарковка. Централізована каналізація. Сигналізація. Кондиціонер. Поруч є зупинки, супермаркет, кафе, ресторан, відділення банку, банкомат. Будівлю приватизовано. Документи на об'єкт нерухомості: договір купівлі-продажу. Надання документів. Сантехніка в нормальному стані. Без комісії
6
Років на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 3 дні тому
Історія зміни ціни
18.09.2024 - 5 000 грн 45 000 грн
11.09.2024 50 000 грн
Адреса
Вашу скаргу прийнято!
В пропозиції є незбережені дані.