4 000 $/міс
20 $/м²
офісне приміщення
200 м²
сьогодні
5 днів тому
4 (сьогодні 0, вчора 1)
Опис
Здається в оренду офісне приміщення площею 200 м², розташоване за адресою вул. Казимира Малевича, 89 (Боженка), неподалік станцій метро Палац Україна та Либідська. Офіс знаходиться на другому поверсі нежитлового фонду, з ремонтом і частковим меблюванням.
Приміщення має зручне планування: два окремі великі кабінети, два скляні кабінети, просторий ресепшн і окремий вхід. Офіс обладнаний сигналізацією, приточно-витяжною вентиляцією та кондиціонерами, що забезпечують комфортні умови для роботи в будь-яку пору року.
Розташування офісу є дуже зручним: до станції метро Палац Україна всього 5 хвилин пішки, а до метро Либідська — 10 хвилин.
Вартість оренди складає $20 за 1 м², додатково сплачуються комунальні послуги згідно з платіжками. Це чудова пропозиція для бізнесу, який шукає сучасний офіс в центральній частині міста.
Деталі
Об'єкт комерційної нерухомості, Клас A, Приміщення в житловому будинку, Офісне приміщення. Об'єкт на 2 поверсі. Є електрика. Є холодна вода. Є 2 санвузла. Сигналізація. Кондиціонер. Поруч є супермаркет
Неля
Неля
Власник
1
Тиждень на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт вчора
Вашу скаргу прийнято!
В пропозиції є незбережені дані.