60 000 $
1 200 $/м²
торгівельне приміщення, приміщення вільного призначення, виробниче приміщення, склад, приміщення для надання послуг, офісне приміщення, банківське приміщення
50 м²
сьогодні
7 міс. тому
58 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Терміново продамо 2-х кімнатну квартиру на першому та цокольному поверхах житлового будинку, переведену в нежитловий фонд. Дуже зручне розташування: навпроти парку в прохідному місці, поряд ліцей, кінотеатр, магазини, церква. Приміщення має два входи: з під'їзду та з фасаду з міні-двориком, який можна дуже привабливо озеленити, чим додатково привернути увагу клієнтів чи покупців. Вікна розміщені набагато вище проїздної частини, тому дуже гарно проглядаються з різних сторін від дороги. Над вікнами є велике вільне місце, на яке прямо проситься рекламний банер. Приміщення надзвичайно вигідне для бізнесменів, які люблять довго залишатися, або й ночувати на роботі, так як включає в себе власний повноцінний санвузол, де можна прийняти душ та кухню для приготування їжі.
Ідеї використання для успішного бізнесу: торгівельна точка, магазин-склад, виставка-продаж з офісом та складом, косметичний салон, перукарня, приймальня нотаріуса чи адвоката, міні-клініка для прийому вертеблолога, остеопата чи массажиста, стоматологія та представницький офіс компаніі.
Якщо ж покупець не збирається займатися бізнесом, то завжди може використовувати приміщення для свого проживання чи здавати в оренду.
Приміщення належить моєму чоловіку, то ж телефонуйте ( на мессенджери) і ми з радістю відповімо на всі Ваші питання. Можливо зможете переконати нас зробити для Вас суттєву знижку. Всіх благ! На зв'язку.
Деталі
Об'єкт комерційної нерухомості, Клас A, Приміщення в житловому будинку, Готова будівля, Банківське приміщення, Офісне приміщення, Приміщення для надання послуг, Склад, Виробниче приміщення, Приміщення вільного призначення, Торгівельне приміщення. Об'єкт на 1 поверсі, У будівлі 5 поверхів. Торг доречний, Терміново, Прямий продаж, Вільна
Леся
Леся
Власник
Верифікований профіль
7
Місяців на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 3 дні тому
Вашу скаргу прийнято!
Адреса
В пропозиції є незбережені дані.