250 000 $
1 471 $/м²
торгівельне приміщення, приміщення вільного призначення
170 м²
сьогодні
2 тиж. тому
3 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Продається нежитлове приміщення 170м2 з ремонтом та орендарем ( по всьому приміщенню підлога сірий кахель, стіни фарбовані в білий колір, окрема кімната санвузол) в Деснянському р-ні, недалеко від метро Лісова(5хв на авто)
Перший поверх (9ти поверхового будинку), фасад, 2 входи, рампа, критий літній майданчик.
На разі приміщення здається в оренду (18 років -один орендар) Постійний дохід. Приміщення належить юридичній особі - Приватне підприємство з єдиним засновником /власником самого підприємства і приміщення. Впродовж 18 років - єдиний вид діяльності (здача в оренду приміщення одній і тій самій європейській Компанії. Підприємство на єдиному податку 5%, має чисту податкову і кредитну історії. Продаж Підприємства відбувається шляхом укладання нотаріально посвідченого договору переуступки прав на власність і включення нового Засновника, у якості єдиного власника в Статутні документи Підприємства. і належного йому приміщення. Додаткова інформація може бути надана в телефонному режимі чи особисто при зустрічі.
Деталі
Об'єкт комерційної нерухомості, Приміщення в житловому будинку, Готова будівля, Приміщення вільного призначення, Торгівельне приміщення. Об'єкт на 1 поверсі, У будівлі 9 поверхів. Є електрика. Є телефон. Є холодна вода, є гаряча вода. Є опалення. Є санвузол. Є сантехніка. Проведені
Олександр
Олександр
Власник
3
Тижні на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 1 тиждень тому
Вашу скаргу прийнято!
В пропозиції є незбережені дані.