18 000 грн/міс
36 / 12 / 14 м²
поверх 6 з 14
Бетонно монолітний
Роздільне
Євроремонт
вчора
2 тиж. тому
295 (сьогодні 2, вчора 24)
Опис
Власниця.
Здам зручну та комфортну однокімнатну квартиру з окремою спальнею, після капітального ремонту. Меблі майже всі нові. Техніка вся нова (не міняли тільки плиту).
Гарна, світла квартира з двома кондиціонерами. Сусідів не чутно. Є пральна машина, електрична плита, холодильник, мікрохвильовка, електрочайник, телевізор, сушарка для рушників, велика шафа-купе, шафа для речей, місткий комод, два столи. Надійна і зручна душова система.
У кімнаті двомісне ліжко, у кухні-вітальні великий розкладний диван.
Індивідуальні лічильники на все.
Можлива оренда з тваринами.

Поруч зручна транспортна розв'язка, до метро Лівобережна та Дарниця 10 хв на громадському транспорті. На території є абсолютно все, що потрібно для комфортного життя і відпочинку.

Є внутрішній тінистий двір з лавочками, кущами, та приємними доріжками. Також саме в тій частині містечка, де знаходиться квартира, виділено багато місця для паркування, за рахунок виділення вільного простору відпочиваєш просто біля дому.

Краще пишіть у Телеграм, бо рідко можу відповідати на дзвінки.
Деталі
Будинок - Бетонно монолітний, в квартирі 1 кімната. Планування кімнат Роздільне. Немає газу, кухонна плита електрична. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. Суміщений санвузол, Туалет/душ. Сантехніка нова. Вікна металопластикові, в нормальному стані. В квартирі є Телевізор, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Кондиціонер, Лічильники, Душова кабіна. Будинок побудований в 2017 році. Загальний стан квартири - Євроремонт. Охорона, автопарковка. Поруч є супермаркет, парк, дитсадок, школа, зупинки, розважальні заклади. Сантехніка нова. Інтернет бездротовий
В квартирі є
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Телевізор
Ксенія
Ксенія
Власник
Верифікований профіль
2
Тижні на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт вчора
Вашу скаргу прийнято!
Планування
Окрема велика кухня-вітальня із великим зручним розкладним диваном та розкладним столом, та окрема спальня-кабінет із двоспальним ліжком та зручним столом для роботи. По вартості однокімнатної квартири, ви знімаєте, фактично двокімнатну.

Будинок і двір
Два ліфта, один вантажний, просторий вестибюль, зелений доглянутий двір, поруч великий новий дитячий майданчик, але біля самого дому тихо. Багато паркувальних місць.

Інфраструктура
Трохи про переваги самого Комфорт-тауну. Територія повністю під охороною, на кожному під'їзді електричний замок. Це комфортне і безпечне місто у місті.
Є абсолютно все, що потрібно для комфортного життя, навіть не покидаючи території ЖК.
Закрита територія, безпечна та озеленена, з повноцінною інфраструктурою. Спеціально обладнані паркові, прогулянкові та рекреаційні зони, що створюють приємну атмосферу та затишок на території комплексу. Є стадіон та фітнес-центр, дитячі та спортивні майданчики, торговий центр із супермаркетом, відділеннями банків, салоном краси, хімчисткою тощо. Багато кав'ярень, ресторанчиків та магазинів. Працює швидка доставка по всьому Комфорт-тауну. Також на території працює дитячий садок та спеціалізована школа мистецтв для виявлення та розвитку талантів дітей.
Місткі паркінги та гостьові стоянки для автомобілів.
Невелика висотність і змінна поверховість забудови, що дозволяє уникнути ефекту «мурашника» та забезпечує чудове самопочуття при прогулянках та переміщеннях територією.

Історія зміни ціни
26.04.2024 - 500 грн 18 000 грн
25.04.2024 + 500 грн 18 500 грн
22.04.2024 18 000 грн