99 000 $
2 598 $/м²
38.1 / 21 / 5.7 м²
поверх 31 з 34
Бетонно монолітний
Студія
Дизайнерський ремонт
1 тиж. тому
1 р. 6 міс. тому
767 (сьогодні 2, вчора 6)
Опис
У продаж пропонується 1-кімнатна квартира з дизайнерським ремонтом преміум класу та шикарним панорамним видом на центр міста у новому сучасному будинку бізнес-класу ЖК «Victory V», просп. Перемоги 5-В (Шевченківський район). Загальна площа - 38,1 кв/м. Висота стелі 2,70 м.
Сучасний ремонт виконано для власних потреб з використанням якісних матеріалів та надійного обладнання. Квартира укомплектована усім необхідним для комфортного проживання, продаж із меблями та технікою (телевізор Smart TV, інтернет, шафа, вмонтований енергозберігаючий холодильник, електрична плита та духова піч Gorenje, пральна машина Samsung, кондиціонер, ліжко, диван). Електричний камін з пультом створить особливе тепло та затишок. Містка гардеробна. Суміщений санвузол, туалет та ванна. Лічильники на тепло, електрику та воду. Вхідні броньовані двері. Пожежна система. Металопластикові панорамні вікна з балконом. Дерев’яні міжкімнатні двері. Договір купівлі-продажу. Один власник.

Ціна 99 000$

Квартира справді варта уваги! Чекаю вашого дзвінка та запрошую на перегляд. Всі деталі за телефоном або Viber, Telegram, WhatsApp.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 1 кімната, висота стелі 2.7 метра. В квартирі 1 вікно, Вид з вікна на місто. Планування кімнат Студія. Кухонна плита електрична. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Суміщений санвузол, Туалет/душ. Сантехніка нова. Проведені, нові. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - паркет, плитка, немає підігріву підлоги. Є балкон не засклений. Лоджії немає. Стан стін - ремонту не потребують. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. Тамбур суміщений. В квартирі є Телевізор, Інтернет, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Кондиціонер, Лічильники. Будинок побудований в 2019 році. У квартири 1 власник, прописана 1 людина. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Охорона, Консьєрж, Можлива прописка, автопарковка. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Торг доречний, Терміново, Ексклюзивний договір. Сантехніка нова. Нові. Не засклений. Без комісії
Верифікований профіль
6
Років досвіду
1
Рік на сайті
Активних оголошень 1
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 4340
Останній візит на сайт 1 тиждень тому
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Будинок і двір
Будинок побудований в 2019 році за монолітно-каркасною технологією із зведенням стін із цегли. Фасад утеплений мінеральною ватою та облагороджений навісною вентиляційною системою.
В будинку є 8 швидкісних ліфтів. У фойє та на кожному поверсі є камери спостереження. Житловий комплекс охороняється воєнізованою охороною 24/7! Є трирівневий паркінг та відеонагляд. В прибудинковій території знаходяться сучасне дитяче містечко, спортивне встаткування та кардіотренажери.

Інфраструктура
Район із розвиненою інфраструктурою: супермаркет - 60м, школа- 150м, дитячий садочок- 150м, аптека - 240м, ТРЦ «Україна» - 400 м. Ближній центр – до вул. Хрещатик - 2,7 км. Недалеко парк Шевченка, ботанічний сад ім. Академіка Фоміна, університети, Цирк, в пішій доступності залізничний вокзал. Зручна транспортна розв’язка: будинок рівновіддалений від трьох станцій метро – КПІ, Вокзальна, Університет, швидкісний трамвай – 2хв. пішки.

В квартирі є
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Телевізор
Історія зміни ціни
25.04.2024 - 900 $ 99 000 $
28.11.2023 - 100 $ 99 900 $
04.08.2023 - 3 000 $ 100 000 $
17.04.2023 103 000 $