84 500 $
1 625 $/м²
52 / 21 / 17 м²
поверх 22 з 23
Бетонно монолітний
Роздільне
Євроремонт
2 міс. тому
11 міс. тому
592 (сьогодні 1, вчора 2)
Опис
Продається 1к видова квартира на 22 поверсі по вул. Лаврухіна на Троєщині в 200 метрах від ТРЦ РАЙОН.
Квартира повністю готова до проживання!
Бокові стіни межують з сусідніми квартирами.
Прекрасний вид з вікон.
В квартирі якісний євроремонт з екологічних матеріалів.
Встановлена сантехніка, проведено водо-, тепло-, електричну проводки виробництва кращих світових виробників.
Вмонтований електричний щиток з розумним керуванням та функціями автоматичного захисту від перевантаження і ураження електричним струмом.
На замовлення виготовлені справжні броньовані вхідні двері з найкращими антивандальними дверними замками.
Вікна нові енергоефективні (70мм профіль, подвійний склопакет з аргоном, що дозволяє взимку не включати опалення) з антимоскітними сітками.
Лічильники води та тепла всередині квартири. Комбіноване гаряче водопостачання (бойлер або централізоване).
Лоджія утеплена та обшита дерев’яною декоративною дошкою, є зручна містка шафа.
В коридорі та кімнаті шафи з максимально ефективним використанням простору з немаркими фасадами.
На підлозі в кухні, коридорі, ванній і туалеті керамограніт, на стінах якісна керамічна плитка.
У ванній та туалеті водяні сушарки з нержавійки. У кімнаті - справжній німецький ламінат.
Кухонні меблі фірми MERX (фарбований МДФ). Нова кухонна техніка MIELE, Bosh, Electrolux, DRAZICE, нові кондиціонери Daikin.
Будинок зданий у 2012 році, монолітно-каркасний, цегляний, дуже теплий, чистий, просторий під’їзд, консьєрж, три ліфти.
У дворі обладнані дитячі майданчики, огороджене футбольне поле зі штучним покриттям.
Довкола будинку прекрасна комплексна інфраструктура - в радіусі 300м: зупинки маршруток, автобусів, тролейбусів, трамваю до усіх районів міста;
ТРЦ «РАЙОН», різноманітні продуктові (Сільпо, АТБ…) та промислові і брендові магазини (ROZETKA, Єва, Фокстрот, Будинок іграшок, Puma, NewBalance, LC Waikiki…), МакДональдз, приватна клініка Viva, салон краси Estellita, кіоски з фруктами/овочами, кав’ярні, БЮВЕТ з артезіанською водою, хімчистка одягу, ремонт-пошиття одягу, магазин для тварин, банкомат, відділення Нової пошти та Укрпошти, Кінотеатр.
Поруч є три дитячі садки, три школи.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 1 кімната, висота стелі 3.1 метра. В квартирі 2 вікна, Вид з вікон у двір, на місто. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. В квартирі 2 роздільних санвузла, Туалет/ванна. Сантехніка нова. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - ламінат, лінолеум, немає підігріву підлоги. Є балкон засклений. Є лоджія, засклена. Стан стін - ремонту не потребують, стеля підвісна. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. Тамбур окремий, капітальний. В квартирі є Телевізор, Кабельне ТБ, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Кондиціонер, Лічильники, Посудомийна машина. Будинок побудований в 2012 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Євроремонт. Консьєрж. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на квартиру. Прямий продаж. Сантехніка нова. Нові. Засклений. Засклена. Інтернет дротовий (кабельний). Зовнішнє утеплення стін. Без комісії
В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор
НоваЛад  Київ
Верифікований профіль
1
Рік досвіду
1
Рік на сайті
Активних оголошень 1
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 0
Останній візит на сайт вчора
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Деталі інтер’єру
У квартирі в 2020 р. зроблено перший ремонт після отримання від забудовника. Встановлено броньовані двері по індивідуальному замовленню з товстої сталі (2 мм) з найкращим та найнадійнішим замком CISA з функцією перекодування, замінено усі вікна на енергоефективні (70-й профіль, подвійний склопакет заповнений аргоном, що дозволяє взимку не включати опалення, при цьому в квартирі комфортна температура).
Перетягнуто повністю нову проводку з врахуванням та окремо виведеними лініями для найбільш навантажених точок (мідний трьохжильний провід товщиною 4, 2,5,1,5 мм, нові німецькі автомати ABB та Siemens, диференційні автомати та реле напруги), розведено нові сантехнічні труби (KAN, REHAU), встановлено лічильники води та тепла, виконано гіпсову штукатурку з сіткою (на балконі, у ванній кімнаті та туалеті штукатурка цементна), шпаклівка (Semin), стіни пофарбовані екологічно чистою, придатною до миття фарбою Ralston (Голландія), гіпсокартонна стеля у всіх кімнатах.
Балкон утепленний та обшитий вагонкою з натурального дерева. На балконі зручна і дуже вмістка шафа.
На підлозі в кухні та коридорі покладено керамо-гранітну плитку (Almera Ceramica, Іспанія), у кімнатах ламінат Meister (Німеччина) 32 клас зносостійкості. У ванній кімнаті та туалеті на підлозі керамо-гранітна плитка Lasselsberger-Rako (Чехія), на стінах плитка Baldocer (Іспанія). У ванній кімнаті встановлено нову чугунну ванну ROCA (Іспанія), водяна сушарка для рушників з нержавіючої сталі (як і в туалеті), усі змішувачі в квартирі фірми GROHE (Австрія). В туалеті додатково встановлено бойлер DRAZICE (Чехія) на 80 л. з сухими тенами.
Кухонний гарнітур фірми MERX (матеріал пофарбований МДФ, австрійська фурнітура Blum). Нова кухонна техніка MIELE, Bosh, Electrolux. В кухні та кімнаті встановлено абсолютно нові (жодного разу ще не використовувались) кондиціонери Daikin.
В коридорі та кімнаті встановлено виготовлені на замовлення по індивідуальному дизайну шафи з максимально продуманим та ефективним використанням простору (як зовнішнього так і внутрішнього), а також з унікальним абсолютно не марким покриттям фасадів.

Адреса