51 000 $
1 500 $/м²
34 / 14.4 / 7.9 м²
поверх 2 з 6
Українська цегла
Роздільне
Потрібен косметичний ремонт
вчора
10 міс. тому
1083 (сьогодні 1, вчора 0)
Опис
(SF-2-665-960) Приваблива 1-кімнатна квартира пропонується до продажу по вулиці Іртышській, 20, розташована на другому поверсі сучасного 6-поверхового будинку. Цей новий дім вже готовий для використання та введений в експлуатацію. Район, де розташована квартира, є дуже чистим і спокійним, а навколо нього знаходиться лісопаркова зона.
Місцезнаходження цієї квартири - одна з її переваг. До найближчої станції метро "Демеївська", що на синій ветці, можна дійти за 20 хвилин пішки. Це дозволить зручно пересуватися по місту без лишніх зусиль.
Також у цьому районі знаходяться школа та дитячий сад, що робить його особливо привабливим для сімей з дітьми. Красиво оформлені ділянки поблизу будинку створюють приємну атмосферу для відпочинку та проведення часу на свіжому повітрі. Тут також є мінімаркет, що забезпечить ваші потреби в зручному способі.
Значимою перевагою цієї квартири є наявність двоконтурного газового котла, який гарантує вам постійний доступ до гарячої води та опалення в холодний період. Ви самостійно регулюєте температуру у вашому помешканні. Також установлені лічильники на воду, електроенергію та газ, що дозволяє контролювати свої витрати.
Без комісії, що додає додаткової вигоди та можливості зекономити кошти.
Запрошуємо вас на перегляд цієї привабливої квартири! Приїжджайте на перегляд легко та зручно, скориставшись тролейбусом №12, який прокладає зручний маршрут від М "ВАСИЛЬКОВСКАЯ" - Амурская пл. - ул. Михаила Максимовича - ул. Академика Вильямса - ул. Юрия Смолыча - ул. Маршала Якубовского - ул. Василия Касияна - пр. Академика Глушкова (М "ИППОДРОМ", автостанция "Южная", М "ВЫСТАВОЧНЫЙ ЦЕНТР") - пр. Голосеевский - пл. Голосеевская (М "ГОЛОСЕЕВСКАЯ") - пр. Голосеевский - пл. Демеевская (М "ДЕМЕЕВСКАЯ", Центральный автовокзал) - просп. Науки - ул. Саперно-Слободская - просп. Науки - бульв. Дружбы народов - пл. Лыбедская (М "ЛЫБЕДСКАЯ") - ул. Большая Васильковская (М "ДВОРЕЦ "УКРАИНА", М "ОЛИМПИЙСКАЯ") - ул. Жилянская - ул. Шота Руставели - ул. Саксаганского - ул. Симона Петлюры - Ж/Д ВОКЗАЛ "ЦЕНТРАЛЬНЫЙ" (М "ВОКЗАЛЬНАЯ")
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Українська цегла, в квартирі 1 кімната, висота стелі 2.9 метра. В квартирі 2 вікна, Вид з вікон у двір. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Є газ, кухонна плита газова. Гаряча вода - газовий котел. Опалення індивідуальне - котел газовий. Суміщений санвузол, Туалет/ванна. Сантехніка нова. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - лінолеум, немає підігріву підлоги. Є балкон засклений. Стан стін - ремонту не потребують. Вікна металопластикові, нові. Тамбур суміщений, капітальний. В квартирі є Холодильник, Пральна машина. Будинок побудований в 2015 році. У квартири 1 власник, прописана 1 людина. Загальний стан квартири - Потрібен косметичний ремонт. Поруч є школа, дитсадок, парк. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на квартиру. Ексклюзивний договір. Сантехніка нова. Нові. Засклений. Інтернет дротовий (кабельний). Зовнішнє утеплення стін. Без комісії
В квартирі є
  • Пральна машина
  • Холодильник
Верифікований профіль
1
Рік на сайті
Активних оголошень 1
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 0
Останній візит на сайт вчора
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Будинок і двір
Дуже красивий двір з фонтаном, та з висадженними квітучими розами

Інфраструктура
Тихе місце для відпочинку після роботи, поряд школа, дітячий садочок, мінімаркет в цоколі, супермаркети та інша інфраструктура поруч в пішої доступності

Історія зміни ціни
09.10.2023 + 1 002 $ 51 000 $
15.08.2023 - 2 $ 49 998 $
31.07.2023 50 000 $