59 980 $
1 874 $/м²
32 / 1 / 1 м²
поверх 10 з 24
Бетонно монолітний
Студія
Дизайнерський ремонт
вчора
7 міс. тому
531 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Без комісії!
Можлива Є-оселя.
Я власниця, пропоную до продажу готову 1к квартиру з якісним ремонтом у новому комплексі.
Є право власності (до 3х років). Готова до продажу.
(Прохання телефонувати після 14:00.)

Комплекс комфорт класу- ЖК Медовий, за адресою вул. Кадетський Гай 10 (вул. Радченко 27-29). Квартира знаходиться на 10у поверсі з 23х. Будинок зданий рік тому, є поштова адреса та право власності. Заселений на 60-65%, сусіди проживают. Комплекс закритого типу, має фізичну охорону, камери нагляду, в'їзд зі шлагбаумом. Також є підземний паркінг\укриття. На квартиру встановлені лічильники на всі комунікації, воду, опалення, електрику. Заведен інтернет провайдер.
Квартира з готовим якісним ремонтом і технікою. Планування з балконом (засклений вікнами Steko). У с\в електрична тепла підлога. Встановений бойлер (100л) Atlantic, електрична рушникосушарка Mario (з програматором), пральна машина Samsung, індукційна варильна поверхня, 2в1 духова шафа/мікровильова Blaupunkt, потужна витяжка з сенсорним управлінням і д.у, smart телевізор Samsung, кондиціонер Cooper & Hunter. Також передбачене місце для посудомийки і зворотнього осмосу. Кухня повністю з фарбованими фасадани, з якісною фурнітурою з доводчиками. Також в квартирі були замінені вхідні двері на варіант люкс якості і утеплені відкоси.
Комплекс має розвинуту інфраструктуру, поруч два садочки і також добудовують свій на території комплексу. Магазини, спорт зал, кафе, свій поштомат НП, все є. Біля комплексу ходить маршрутка. Поруч озера с зоною відпочинку, альтанками і мангалами. До центру Києва 15 хв на авто.
Деталі
Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 1 кімната. Планування кімнат Студія. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. В квартирі є Телевізор, Кабельне ТБ, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Кондиціонер, Лічильники, Душова кабіна. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Прямий продаж, Вільна. Інтернет оптоволоконний. Власник погоджується продати по програмі єОселя
В квартирі є
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор
Олена
Олена
Власник
Верифікований профіль
11
Місяців на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт вчора
Вашу скаргу прийнято!
Деталі інтер’єру
Дуже якісний ремонт з використанням материалів люкс якості. Фарбовані фасади меблів, якісна футнітура, індукційна варильна поверхня, фарбовані міжкімнатні двері, посилені броньовані вхідні двері, якісна техніка, меблі під замовлення, та інше..

Планування
Планування - студія, з окремим заскленим балконом вікнами Steko.

Історія зміни ціни
25.04.2024 - 20 $ 59 980 $
31.01.2024 + 2 000 $ 60 000 $
26.01.2024 - 1 000 $ 58 000 $
03.01.2024 59 000 $
Адреса