142 000 $
2 840 $/м²
50 / 19.5 / 18 м²
поверх 21 з 24
Газоблок
Роздільне
Дизайнерський ремонт
1 тиж. тому
7 міс. тому
544 (сьогодні 0, вчора 3)
Опис
Від власника без комісії.
Видова однокімнатна квартира в ЖК Русанівська Гавань по вул. Микільсько-Слобідська 8, поверх 21, площа 50 м2.
У квартирі реалізовано функціональне планування, передбачене місце під гардеробну, окрема спальна кімната, кухня-вітальня та санвузол з електричним підігрівом підлоги. З панорамних вікон відкривається неймовірний вид на Дніпро та правий берег Києва.
Кухня укомплектована вбудованою технікою: духова шафа та СВЧ, посудомийна машина, холодильник, індукційна плита, витяжка на пульті керування, розкладний обідній стіл, м`який та зручний розкладний диван, телевізор Samsung FullHD Samsung (50”) та кондиціонер Cooper&Hunter.
Окрема спальня з великим двоспальним ліжком з підйомним механізмом та ортопедичним матрацом, вбудованою гардеробною шафою та облаштованим робочим місцем, телевізор Samsung FullHD Samsung (55”) та кондиціонерний блок Cooper&Hunter.

Санвузол облаштований бойлером 100 л., пральною та сушильною машиною 2 в 1, душовою кабіною з сантехнікою прихованого монтажу.
На підлозі укладений якісний німецький ламінат та керамограніт. Всі меблі зроблені на замовлення, з якісних матеріалів та фурнітури Blum, спеціально під дизайн цієї квартири.
У комплексі закрита територія з виходом до набережної та пляж. На території комплексу передбачена школа, садок, паркінг підземний та гостьовий. Обладнано спортивні та дитячі майданчики для дітей різного віку, а також місця відпочинку.

Інфраструктура району вся нова, тому контингент і рівень життя буде відповідним.
Торгово-розважальний центр «КОМОД», Міжнародний виставковий центр. Театр «Драми та комедії». Спортивні клуби, велика кількість супермаркетів: ”Novus”, 2 “АТБ”, “Сільпо” - до 10 хв. Міський пляж – 2 хв.
Піший доступ до Метро Лівобережна – 1.7 км. 15 хв. пішою ходою.
Облаштована набережна на березі Дніпра — місце для прогулянок, ранкових пробіжок та відпочинку.
Перегляди в зручний час для покупця за попередньою домовленістю.
Деталі
Будинок Введено в експлуатацію - Газоблок, в квартирі 1 кімната. Планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення автономне. В квартирі є Телевізор, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Кондиціонер, Лічильники, Посудомийна машина. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Торг доречний. Є автономна електроенергія - генератор. Інтернет дротовий (кабельний)
В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Телевізор
Тетяна
Тетяна
Власник
Верифікований профіль
7
Місяців на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 1 тиждень тому
Вашу скаргу прийнято!
Історія зміни ціни
12.04.2024 - 3 000 $ 142 000 $
01.11.2023 - 4 000 $ 145 000 $
25.09.2023 149 000 $
Адреса