165 000 $
1 726 $/м²
95.6 / 48 / 18 м²
поверх 1 з 25
Українська цегла
Роздільне
Євроремонт
вчора
6 міс. тому
1034 (сьогодні 0, вчора 2)
Опис
Трьохкімнатна квартира в житловому комплексі Акцент на проспекті Академіка Глушакова, 9-Є. Високий перший поверх і електрична автономність нашої квартири - одна із найбільших переваг сьогодення.
Раціональне планування - 3 окремі кімнати, простора кухня-вітальня, два великі балкони, просторий передпокій при вході, роздільний санвузол - усі побажання для вашої сімʼї. У якості ремонту ви можете переконатись на огляді.

Квартира двостороння - окна виходять у тихий двір із щоною відпочинку і дитячим майданчиком. Територія закрита на шлагбаум, є охорона. Велика парковка у дворі. Вихід у парк прямо із території будинку. Поруч з ЖК працюють дві станції метро - «Іподром» і «Теремки», до яких можна дійти за 10-15 хвилин. Біля комплексу є спортивний клуб, іподром, Виставковий центр, дельфінарій, кілька великих супермаркетів, два медичних центри, парк «Феофанія». Поблизу безліч відділень банків, салонів краси, аптек та магазинів різного профілю.

Хоча в квартирі ніхто не проживав - відчувається та світла аура та енергетика яку вкладали власники втілюючи ремонт.

Доступна для прямого продажу так і за програмою єОселя під 3% для окремих категорій громадян (правоохоронці та військовослужбовці, медичні працівники, педагоги та науковці). Без комісії для покупця.
Оголошення актуальне, покази в зручний час, єОселю знаємо і вміємо. На перегляд ви уже запрошені. Дзвоніть за телефоном або пишіть у зручний месенджер
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Українська цегла, в квартирі 3 кімнати, висота стелі 2.7 метра. В квартирі 4 вікна, Вид з вікон у двір. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. Роздільний санвузол, Туалет/ванна. Сантехніка нова. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - ламінат, плитка, є підігрів підлоги. Є 2 балкони засклені. Лоджії немає. Стан стін - ремонту не потребують. В квартирі є Телевізор, Шафа, Холодильник, Пральна машина, Мікрохвильовка, Сигналізація, Лічильники, Душова кабіна, Посудомийна машина. У квартири 5 власників, немає прописаних. Загальний стан квартири - Євроремонт. Консьєрж, Охорона, Можлива прописка. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, парк, ліс, розважальні заклади. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на квартиру. Прямий продаж, Вільна, Ексклюзивний договір, Можливе розтермінування. Сантехніка нова. Нові. Засклений. Є автономна електроенергія - акумулятори / джерела безперебійного живлення. Інтернет бездротовий. Власник погоджується продати по програмі єОселя. Без комісії
В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Сигналізація
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Холодильник
  • Шафа
  • Телевізор
Atlanta
Верифікований профіль
Сертифікат
СФНУ
6
Років досвіду
6
Років на сайті
Активних оголошень 2
Ексклюзивних об'єктів 2
Рекламна активність 12169
Останній візит на сайт вчора
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Планування
кімнати окремі та просторі, велику зону передпокою при вході можна так само використовувати як вітальню. Просторий балкон із кухні та такий самий із кімнати, який можна використовувати як кабінет.

Будинок і двір
Територія закрита на шлагбаум, є охорона. Велика парковка у дворі. Є грозовий та пасажирські ліфти, але нам вони не знадобляться.

Інфраструктура
Вихід у парк прямо із території будинку. Поруч з ЖК працюють дві станції метро - «Іподром» і «Теремки», до яких можна дійти за 10-15 хвилин. Біля комплексу є спортивний клуб, іподром, Виставковий центр, дельфінарій, кілька великих супермаркетів, два медичних центри, парк «Феофанія». Поблизу безліч відділень банків, салонів краси, аптек та магазинів різного профілю.

Історія зміни ціни
вчора - 5 000 $ 165 000 $
23.02.2024 - 2 000 $ 170 000 $
26.01.2024 + 7 000 $ 172 000 $
20.11.2023 - 5 000 $ 165 000 $
09.11.2023 170 000 $
Адреса