57 000 $
1 676 $/м²
34 / 19 / 10 м²
поверх 4 з 9
Українська цегла
Роздільне
Хороший стан
1 тиж. тому
4 міс. тому
647 (сьогодні 2, вчора 2)
Опис
БЕЗ КОМІСІЇ. Продам 1 кімнатну квартиру (4-й поверх) 9-ти поверхового цегляного будинку (кооператив) iндивiдуальний проєкт 1977 року.
1-кім (34 м2) з великою світлою кімнатою та окремою кухнею, санвузол роздільний, також є великий засклений балкон (8 м2)

Вiкна у двip орієнтовані на захід та південь, квартира свiтла та тепла з утепленням стiн. На поверci лише двi квартири та лiфт з коморою (як зазначено на планi).

Адреса: Шевченківський район, вул. Академіка Грекова, 15А (Сирець, тихий зелений район, метро Дорогожичі 10 хв. пішки).

Квартира з ремонтом (сучасне планування) з заміною електрики та комунікацій. Укомплектована всією побутовою технікою (посудомийна машина, холодильник, газова плита, бойлер, інверторний кондиціонер) та вбудованною кухнею. Є розведення інтернету, Wi-Fi та сигналізація.
У парадному зроблено ремонт у 2020 роцi. У дворі, куди орієнтовані вікна, сквер каштанових дерев. Поруч супермаркети, школи №169,199,28,24 з великими спортмайданчиками, дитячі садки №343,428,429, Лiкарня №9, Дитяча полiклiнiка, спортивний комплекс Сирець, великi парки, та лiсопарки (Сирецький парк-дитяча залізнична дорога; Сирецький Гай, Сирецький дендрологiчний парк, Кирилiвський Гай та Бабин Яр).
Деталі
Будинок Введено в експлуатацію - Українська цегла, в квартирі 1 кімната. Планування кімнат Роздільне. Є газ. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. В квартирі є Телевізор, Шафа, Холодильник, Кондиціонер, Лічильники, Посудомийна машина. Загальний стан квартири - Хороший стан. Торг доречний, Прямий продаж, Вільна. Інтернет бездротовий
В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Холодильник
  • Шафа
  • Телевізор
Вікторія
Вікторія
Власник
Верифікований профіль
9
Років на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 1 тиждень тому
Вашу скаргу прийнято!