255 000 $
3 806 $/м²
67 / 30 / 15 м²
поверх 15 з 20
Бетонно монолітний
Роздільне
Від будівельників вільне планування
3 тиж. тому
3 міс. тому
73 (сьогодні 1, вчора 0)
Деталі
Будинок - Бетонно монолітний, в квартирі 2 кімнати. Планування кімнат Роздільне. Гаряча вода - централізована. Опалення автономне. Загальний стан квартири - Від будівельників вільне планування. Прямий продаж
Борис
Борис
Власник
Верифікований профіль
4
Роки на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 3 тижні тому
Вашу скаргу прийнято!
Планування
Простора двокімнатна квартира з двома кімнатами, кухнею-вітальнею та двома санвузлами. В будинку є підземний багаторівневий паркінг з можливістю спуститись в нього на ліфті з власного поверху.

Будинок і двір
На першому поверсі новобудови відкриються свої комерційні об'єкти. Два рівня секції у дворі буде займати дитячий садок зі своєю обгородженою територією та окремим входом. Мешканці можуть відпочивати та займатися спортом на терасах загального користування, розміщених на верхніх рівнях комплексу. Цілодобова охорона та відеоспостереження на території комплексу та в підземному паркінгу. Для виконання доручень та допомоги у побутових питаннях працюватиме консьєрж-сервіс.

Інфраструктура
Поруч є дитсадки, школи, інститути. Через дорогу розташований костел святого Миколая. Пішки можна дійти до супермаркетів, ТРЦ Ocean Plaza, кафе та ресторанів, парку Заньковецької, НСК «Олімпійський» та палацу «Україна».