182 000 $
1 978 $/м²
92 / 41 / 23.7 м²
поверх 3 з 5
Стара цегла
Роздільне
Задовільний стан
сьогодні
7 міс. тому
278 (сьогодні 1, вчора 4)
Опис
ВЛАСНИК. Продаж без комісії. Світло не вимикають ніколи. 2000$/м2. Для звʼязку Viber/telegram [телефон скрыт]. Ріелторам без моєї згоди не рекламувати.

Світла і простора квартира в самому серці Києва на вул . Еспланадна 2. Навпроти ТРЦ Гулівер. Будинок царський після капітального ремонту. Цегляні стіни і залізобетонні перекриття. Встановлений новий ліфт. Третій поверх з пʼяти. Кодовий замок. Всі вікна виходять у двір , що робить квартиру більш комфортною та тихою. Загальна площа становить 92 м кв . Висота стелі 3.10 м. В квартирі зроблений капітальний ремонт з переплануванням і прибудованою лоджією. Все узаконено. Якісний, дорогий паркет, дубові міжкімнатні двері , трикамерні склопакети , вбудовані шафи в кожній кімнаті з натурального дерева.
Деталі
Окрема квартира, Будинок - Стара цегла, в квартирі 3 кімнати, висота стелі 3.3 метра. Вид з вікон у двір. Квартира перепланована, планування кімнат Роздільне. Є газ, кухоння плита комбінована. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Суміщений санвузол, Туалет/ванна. Сантехніка в нормальному стані. Проведені металопластикові труби, у нормальному стані. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - паркет, немає підігріву підлоги. Немає балкона засклені. Є лоджія, засклена. Будинок побудований в 1917 році. У квартири 2 власника, прописана 1 людина. Загальний стан квартири - Задовільний стан. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Торг доречний, Терміново, Прямий продаж. Сантехніка в нормальному стані. У нормальному стані. Засклений. Засклена. Інтернет дротовий (кабельний)
Анна
Анна
Власник
Верифікований профіль
7
Місяців на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 2 дні тому
Історія зміни ціни
30.09.2024 - 3 000 $ 182 000 $
01.08.2024 185 000 $
Адреса
Вашу скаргу прийнято!
В пропозиції є незбережені дані.