81 250 $
1 766 $/м²
46 / 13 / 28 м²
поверх 9 з 9
Газоблок
Студія
Дизайнерський ремонт
2 міс. тому
2 міс. тому
150 (сьогодні 0, вчора 1)
Опис
Двохрівнева квартира мансарда ексклюзивного та індивіуального планування. Знаходиться в чистому і зеленому районі Києва в ЖК Британський квартал закритого типу, який є справжньою знахідкою для цінителей затишку та збалансованого життя. На території є гостьове безкоштовне та платне приватне паркування авто, яке надійно охороняється. Дуже розвинена інфраструктура: поряд розміщені продуктові магазини, барбершоп, салони краси, Нова Пошта, Епіцентр, ТЦ МЕТРО, ТЦ Аракс, метро Іподром, парк ВДНГ, Шевченківський університет, школи, садки, церкви. Дорогою до метро - зелена зона з озерами, дикими качками для прогулянок та відпочинку. Там знаходяться ресторани: Eshak, Ozero, SHEF, Brugge та найбільший фітнес центр України - Sport Life, де тренується Олімпійська збірна по плаванню. Найсучасніший ТЦ Республіка від дому 15 хв. пішки, який має все необхідне для життя та розваг.
Квартира має величезні вікна з казковою панорамою.
Обладнана величезним новим холодильником BOSСH, пральною машинкою Aristone європейської збірки, духовкою Electrolux італійської збірки, яку рекомендує Клопотенко)
Ремонт робився під себе: підлога з підігрівом, що дуже комфортно та економно, сантехніка німецької фірми Crohe, душ Ravak, все дуже якісне та надійне.
Опалення автономне, котел працює на газу, тому завжди в квартирі тепло та комфортно. Є можливість встановлення газової плити, що забезпечить приготування їжі в будь який час в незалежності від наявності електроенергії.
Квартира має індивідуальні лічильники на опалення.
Продаю у зв'язку з переїздом.
Розрахунок лише готівкою у євро валюті. Реальному покупцю адекватний торг.
Я власник, посередників прошу мене не турбувати!
Деталі
Будинок Введено в експлуатацію - Газоблок, в квартирі 1 кімната. Планування кімнат Студія. Є газ, кухонна плита електрична. Гаряча вода - газовий котел. Опалення індивідуальне - котел газовий. Суміщений санвузол, Туалет/душ. Сантехніка в нормальному стані. Вхідні двері залізні. Є покриття підлоги - плитка, є підігрів підлоги. Вікна металопластикові, в нормальному стані. В квартирі є Праска, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Посуд, Лічильники, Душова кабіна. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Прямий продаж. Сантехніка в нормальному стані. Інтернет дротовий (кабельний)
В квартирі є
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Посуд
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Праска
Артур
Артур
Власник
Верифікований профіль
2
Місяці на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 2 місяці тому
Вашу скаргу прийнято!
Адреса