134 000 $
1 540 $/м²
87 / 44 / 31 м²
поверх 8 з 33
Бетонно монолітний
Роздільне
Незавершений ремонт
4 тиж. тому
2 міс. тому
272 (сьогодні 2, вчора 2)
Опис
Пропонується ЧУДОВА квартира в житловому комплексі "Славутич 1" (1 хвилина від станції метро "Славутич"). вул. Зарічна 4, корпус 1, Позняки-Осокорки. Це неймовірний варіант для тих, хто цінує зручність та швидкий доступ до головних транспортних маршрутів. Будинок ЗАСЕЛЕНИЙ та ОБЖИТИЙ! Квартира має ОПТИМАЛЬНЕ ПЛАНУВАННЯ. Зроблений сучасний та функціональний дизайн-проект квартири (коштував 3000$). Є як візуалізація, так і технічна документація, підбір матеріалів. По проекту заплановані 2 санвузла, прачечна та гардероб. Купували для себе, уже були розпочаті ремонтні роботи, здійснено незначне перепланування і електрика, згідно дизайн-проекту. Є відео квартири, по запиту.

ЖК"Славутич 1" має розвинену інфраструктуру, включаючи підземний та гостьовий паркінг, дитячі та спортивні майданчики, цілодобове відеоспостереження та охорону. На території комплексу є магазини, кав’ярні та ресторани - все, що потрібно для комфортного життя. Повний пакет документів, право власності на руках. Від власника. Відкриті для уточнення інформації та переглядів, за попередньою домовленістю, у зручний для вас час.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 3 кімнати. Планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. В квартирі 2 роздільних санвузла, Туалет/душ. Немає сантехніки. Труб немає. Вхідні двері броньовані. Є стяжка підлоги, немає підігріву підлоги. Стан стін - чорнові роботи. Вікна металопластикові, нові. Будинок побудований в 2020 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Незавершений ремонт. Автопарковка, Охорона. Поруч є зупинки, розважальні заклади, супермаркет, річка/озеро. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на квартиру. Прямий продаж. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін
Юрій
Юрій
Власник
3
Місяці на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 4 тижні тому
Вашу скаргу прийнято!
Адреса