150 000 $
1 850 $/м²
81.1 / 45.6 / 11.2 м²
поверх 21 з 22
Бетонно монолітний
Роздільне
Від будівельників (з обробкою)
2 міс. тому
2 міс. тому
85 (сьогодні 0, вчора 1)
Опис
Продається квартира в ЖК Львівський квартал, 8 хв від метро Лукʼянівська. Поруч парк Гайдара Алієва, зручна транспортна розв'язка.

Ремонт виконаний під чистову відділку від забудовника, двокамерні склопакети, 21 поверх, панорамні вікна з видом на місто. Закрита придомова територія.

Увага! Мені дзвонити тільки на тел 0_6_7_1_0_2_5_1_4_5.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 3 кімнати, висота стелі 2.7 метра. В квартирі 5 вікон, Вид з вікон на місто, у двір. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення автономне. В квартирі 2 роздільних санвузла, туалет/ванна/душ. Немає сантехніки. Труб немає. Вхідні двері залізні. Є стяжка підлоги, немає підігріву підлоги. Є 2 балкони не засклені. Лоджії немає. Стан стін - чистові роботи. Вікна металопластикові, нові. Тамбура немає. Будинок побудований в 2021 році. У квартири 1 власник. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою). Поруч є зупинки, парк, супермаркет. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Не засклений
Анна
Анна
Власник
Верифікований профіль
2
Місяці на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 1 тиждень тому
Вашу скаргу прийнято!