120 000 $
1 622 $/м²
74 / 30 / 20 м²
поверх 23 з 25
Бетонно монолітний
Суміжно-роздільна
Чудовий стан
1 міс. тому
1 міс. тому
276 (сьогодні 0, вчора 4)
Опис
Це чудова квартира :) Детальний опис нижче. По всім питанням прошу звертатись до Олексія. Ті хто бував у нас в гостях знають як там зручно, та красиво. Чудовий вид та зручне планування це те що завжди має значення і наший квартирі то є. Буду вдячний за поширення якщо ви знаєте когось хто в пошуку.

Закрита територія, розвинена інфраструктура, безліч парків навколо. Всі вікна з видом на місто, житомирський напрямок, море лісу, та краєчок Житомира (шуткую) Напрямок Північ - Захід. Сонце не будить, та дарує чарівні заходи. Свіже повітря, сосни та парки обрамляють дома навколо. До метро Житомирська – 10 хв пішки, зупинка міського транспорту 4 хвилин.

Повністю оснащена простора, затишна квартира з двома спальнями та гостинній 74 м кв., 23 поверх, монолітний будинок, гарна шумоізоляція. Орієнтація вікон - схід/південь.

Раціональне планування:
- простора вітальня як центр квартири із кухнею, столом трансформером, диваном телевізором та аудіо системою;
- 2 спальні кімнати (головні покої з ліжком та панорамним видом + дитяча кімната на 2-3 спальних місця);
- 1 туалет
- 1 ванна кімната теплою підлогою (ванна і душ);
- велика гардеробна + багато продуманих місць для зберігання речей;
- 1 дуже затишна та зручна лоджія

Квартира повністю мебльована, продумані шафи купе, є вся необхідна техніка (швидкісний wifi, електроплита, духовка, великий холодильник, пральна та посудомийна машина, система очищення води, бойлер на 50 літрів, кондиціонери, чайник :), кавоварка, 1 телевізор, аудіо система).

В радіусі одного км 3 школи 3 дит.садочка, спорт клуби, секції, автомийки, шиномонтажі, кафе, ресторани, медичні центри, стоматології, салони краси, медлабораторії, безліч аптек, та декілька міських лікарень, побутові та продуктові магазини, ремонт одягу і взуття, відділення НП, Розетка, Укрпошта.

Це місто де хочеться жити.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 3 кімнати, висота стелі 2.7 метра. В квартирі 4 вікна, Вид з вікон на місто, на парк. Квартира перепланована, планування кімнат Суміжно-роздільна. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Роздільний санвузол, туалет/ванна/душ. Сантехніка в нормальному стані. Проведені металопластикові труби, у нормальному стані. Вхідні двері залізні. Є покриття підлоги - ламінат, плитка, є підігрів підлоги. Немає балкона засклені. Є лоджія, засклена. Стан стін - ремонту не потребують, стеля емаль. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері типові, в нормальному стані. Тамбура немає. В квартирі є Телевізор, Кабельне ТБ, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Кондиціонер, Лічильники, Посудомийна машина. Будинок побудований в 2007 році. У квартири 1 власник, прописані 3 людини. Загальний стан квартири - Чудовий стан. Консьєрж, Комора. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, супермаркет, парк, ліс. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Прямий продаж. Сантехніка в нормальному стані. У нормальному стані. Засклений. Засклена. Інтернет дротовий (кабельний). Зовнішнє утеплення стін
В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор
Олексій
Олексій
Власник
Верифікований профіль
2
Місяці на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 1 місяць тому
Вашу скаргу прийнято!
Планування
Квартира перепланована. Кухня об'єднана з кімнатою, та створена гостинна. Спальня відокремлена окремою стіною. Перепланування зафіксовано в БТІ.

Будинок і двір
Територія включає два будинки 35 та 37 будинки на розі вулиць Івана Крамського та Верховинній. Є підземний паркінг, бід будинками, його використовують в якості бомбосховища, та внутрішні сходи в будинку. Є вантажний ліфт, окремо від 3 пасажирських ліфтів.

Адреса