295 000 $
1 873 $/м²
157.5 / 100.7 / 40.3 м²
поверх 4 з 27
Бетонно монолітний
Роздільне
Дизайнерський ремонт
4 дні тому
1 міс. тому
347 (сьогодні 1, вчора 1)
Опис
Пропонується до продажу 3 кімнатна квартира на 4 поверсі будинку ЖК бізнес-класу "Панорама на Печерську"
Квартира є унікальним поєднанням комфортного, функціонального планування з сучасним елегантним лаконічним інтер'єром. Повністю обладнана всіма необхідними меблями. Має простору кухню-вітальню, укомплектовану технікою преміум класу; 3 окремі спальні : з них 2 дитячі, облаштовані усим необхідним як для розваг і спорту, так і для навчання; 4 гардеробні кімнати; 3 балкони : видовий, для сушки білизни і дитячий -ігровий; 2 санвузли; тамбур для зберігання взуття та верхнього одягу.
Квартира обладнана системою припливної вентиляції, 4 кондиціонерами, підлогою з підігрівом, бойлер, лічильники на холодну і гарячу воду, електроенергію, лічильник тепла, WI-FI. Як додатковий бонус- 2 великі комори на поверсі.
Будинок має презентабельне парадне, консьєрж, 3 пасажирські ліфти, додатково наявний вантажний ліфт, що веде безпосередньо в підземний паркінг.
Кожен поверх має два окремі виходи. Територія ЖК закритого типу, має цілодобову охорону з відеонаглядом, наземний та дворівневий підземний паркінги, можливо гостьове паркування.В дворі є дитячий майданчик. Розвинена сучасна інфраструктура : міні маркет, кафе, ресторан, стоматологія, салон краси, барбершоп, грумінг-сервіс.
Комплекс знаходиться осторонь від міського шуму. Чистий, затишний, зелений центр.
Запрошуємо до перегляду у зручний для вас час.
Деталі
Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 3 кімнати. Планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. В квартирі є Телевізор, Холодильник, Пральна машина, Мікрохвильовка, Кондиціонер, Лічильники, Сейф, Душова кабіна, Посудомийна машина. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Прямий продаж. Інтернет бездротовий
Наталя
Наталя
Власник
Верифікований профіль
1
Місяць на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 4 дні тому
Вашу скаргу прийнято!
В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Сейф
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Холодильник
  • Телевізор