159 000 $
2 178 $/м²
73 / 44 / 16 м²
поверх 2 з 10
Українська цегла
Роздільне
Дизайнерський ремонт
сьогодні
1 міс. тому
30 (сьогодні 1, вчора 1)
Опис
В квартирі виконаний якісний авторський ремонт, продуманий до найдрібніших деталей кожного куточка для комфортного і затишного проживання. Для ремонту та оздоблення оселі використовувались високоякісні матеріали відомих виробників, так як затишок і комфорт створювався саме для себе на довгі роки проживання. Квартира повністю укомплектована сучасними м`якими меблями – в спальні ліжко Blest з ортопедичним матрацом та зручним підйомним механізмом та величезною нішею для зберігання речей, розкладний диван та розкладне крісло бренду Roshe (виготовлені з найвищої категорії тканин) з ортопедичними матрацами та додатковою нішею для зберігання речей, дитяча кімната з ніжними білими меблями Верес та ортопедичним матрацом, а також окремою зоною для навчання турецького бренду дитячих меблів Cilek. Квартира оздоблена корпусними негроміздкими підвісними меблями під спец. замовлення в єдиному стилі, практично новою побутовою технікою відомих світових брендів, має дві вмістовні вбудовані шафи-купе з дзеркалами, кондиціонери Cooper&Hunter у кожному приміщенні з можливістю управління через мобільний телефон, якісно виконану теплу підлогу по всій квартирі, італійський газовий котел з проточною системою нагріву гарячої води (яка необмежена в кількості) та дуже економним автономним опаленням (мінімум вдвічі дешевшим в порівнянні з міськими тарифами), яке самостійно контролюється, не залежачи від міських комунальних термінів підключення.

В цілому, ремонт, оздоблення та меблі були створені в квартирі з втіленням багатьох омріяних ідей мати якісне комфортне функціональне житло, де для кожної речі буде передбачене своє місце, та де кожна кімната наповнена затишком та любов’ю, а життя для власників такої оселі буде безтурботним на протязі багатьох років.
Деталі
Будинок Введено в експлуатацію - Українська цегла, в квартирі 3 кімнати. Планування кімнат Роздільне. Є газ. Гаряча вода - централізована. Опалення індивідуальне - котел газовий. В квартирі є Телевізор, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Кондиціонер, Сигналізація, Лічильники, Джакузі, Душова кабіна, Посудомийна машина. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Торг доречний, Прямий продаж, Вільна, Ексклюзивний договір. Інтернет оптоволоконний. Без комісії
Park Lane
Верифікований профіль
15
Років досвіду
7
Рекомендацій
8
Років на сайті
Активних оголошень 15
Ексклюзивних об'єктів 5
Рекламна активність 9447
Останній візит на сайт вчора
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Деталі інтер’єру
Електрика та освітлення В квартирі виконана дуже ефективна та якісна електрична проводка, з розгалуженою мережею розеток та багатьма прохідними вимикачами відомого французького бренду Legrand, які розташовані завжди «під рукою», та спеціальними силовими розетками (в електропроводці передбачений окремий потужний електрокабель) під побутову техніку та кондиціонери, які можуть працювати одночасно і не будуть перевантажувати та вибивати електрощитову, в якій присутні до 20 якісних вимикачів, що відповідають за різні сектори електропроводки в квартирі і збережуть Вашу техніку неушкодженою при аварійних відключеннях.

Інтернет В квартирі підключений високошвидкісний інтернет з якісним WI-FI роутером Keenetic та передбачені додатково чотири виходи для прямого підключення інтернету через кабель для ТВ та комп’ютерів по всій оселі, що особливо важливо для тих, хто працює віддалено та потребує швидкої передачі даних в великих об’ємах на високій швидкості.

Кухня Кухня оздоблена вбудованим холодильником з морозильною камерою та додатковою окремою морозильною камерою на 80 л, посудомийною машиною Bosch, пральною машиною з сушкою, вбудованою духовою шафою та мікрохвильовою піччю, системою фільтрації питної води зі змішувачем, що має функцію 2 в 1 – як подачі проточної води, так і питної з високим рівнем очищення, що не залишає слідів накипу в електрочайнику. Також встановлена стеклокерамічна поверхня (плита газ під склом з датчиком відключення на випадок, якщо залишається без нагляду ). Вся побутова техніка в квартирі підбиралась дуже ретельно за високими критеріями, доглядалась надзвичайно акуратно та має стан нової. Кухонні меблі зпроектовані з дуже зручним наповненням для зберігання продуктів та посуду, з європейською фурнітурою та доводчиками, також на кухні розташований круглий скляний стіл з функцією розкладання. В кухонних меблях та гостьовій кімнаті встановлені скриті магнітні замки для запобігання відкривання дітьми.

Сигналізація, відеоспостереження Квартира оздоблена сигналізацією з датчиками руху по всіх приміщеннях (у разі проникнення як через вхідні двері або вікна), встановлений домофон та відеодзвінок з датчиком руху та функцією зв’язку на мобільний телефон (у разі Вашої відсутності вдома Ви завжди бачитимете, хто ходить під Вашими дверима, дзвонить в двері – і матимете можливість відповісти відвідувачу через відеодзвінок, наче з квартири). При вході в квартиру встановлені подвійні двері, що забезпечує повну шумоізоляцію з парадного та є додатковим захистом оселі, в загальному коридорі встановлена камера відеоспостереження з датчиком руху та доступом через мобільний застосунок. В самій оселі облаштовані якісні міжкімнатні двері з високим рівнем шумоізоляції та безшумними механізмами закриття.

Ванна кімната В сан.вузлі встановлена підвісна німецька інсталяція, гігієнічний душ (холодна/тепла вода), умивальник з німецькою сантехнікою Hansgrohe, та додатковий бойлер для гарячої води об’ємом 60л, що знаходиться за скритою нішею. Всі змішувачі в квартирі є водозберігаючими, це дозволяє економити до 50% об’єму від звичайного споживання.

В ванній кімнаті встановлена велика кутова ванна з функцією джакузі та гідромасажу з сантехнікою Ravak водоспад, душова кабіна з функцією тропічного душу та німецькою сантехнікою з термостатом (температура води завжди буде комфортною), також встановлена стильна та зручна тумба з литим умивальником, велике дзеркало на всю стіну та вмістовна дзеркальна шафа з підсвіткою. В обох сан.вузлах встановлена якісна система вентиляції та потужні витяжки, при роботі яких, в Вас ніколи не буде пару або запітнілих дзеркал після прийому душу/ванни, а також завжди буде свіже повітря без сторонніх запахів. Також, в стелі ванної кімнати запроектований вихід для встановлення Bluetooth колонок для повного релаксу і відпочинку.

Вікна На вікнах додатково встановлені зручні електроролети з дистанційним управлінням та високоякісний текстиль, підібраний в загальному стилі оселі, не переобтяжуючи дизайн та простір квартири, вікна також мають двокамерні металопластикові пакети.

Освітлення на енергоефективність По всій квартирі передбачені різні види енергозберігаючого світлодіодного освітлення та світильників з великою кількістю прохідних вимикачів для зручності та лампами дистанційного управління для затишних вечорів та яскравих подій. Розташування розеток також порадує нових власників, так як вони завжди будуть «під рукою» і в потрібній кількості.

Планування

Будинок і двір
Продається 3-кімнатна світла квартира в новобудові 2016 року будівництва, висота стелі 2,85 м. Дев’ятиповерховий будинок має дуже охайну зелену прибудинкову територію, дитячий та спортивний майданчики, гарний сквер з новими зеленими насадженнями під вікнами (вже частково облаштований та знаходиться в процесі будівництва Київміськбудом) стильний і сучасний хол під’їзду з консьєржем, сучасний ліфт Schindler 625 кг, підземний паркінг (може використовуватися як укриття тільки мешканцями будинку, що дуже зручно в сьогоднішніх реаліях), зручний поштомат Нової пошти в холі та магазин на першому поверсі, гарні виховані сусіди.

Інфраструктура
Будинок розташований у дуже тихому місці біля заповідної зеленої зони, поряд має більше чотирьох дитячих державних та приватних садочків, 2 сучасні гімназії з поглибленим вивченням іноземних мов, поліклініку, аптеки, супермаркети, зупинку розгалуженого громадського транспорту, Автовокзал, метро Либідська та ТРЦ Ocean Plaza в 10 хв проїзду, до центру міста 15 хв.

Відеотур
В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Джакузі
  • Лічильники
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Телевізор
Історія зміни ціни
23.04.2024 - 10 000 $ 159 000 $
23.04.2024 - 20 000 $ 169 000 $
08.04.2024 189 000 $