61 500 $
1 757 $/м²
35 / 16 / 8 м²
поверх 14 з 16
Типова панель
Роздільне
Хороший стан
1 міс. тому
1 міс. тому
64 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Продам однокімнатну квартиру.Голосіївский район.Своя.Один господар.Рік постройки 1981.
-Дуже хороша квартира після ремонту, не потребує капіталовкладень.Електроплита у домі.Сантехника, радіатори, проводка це усе замінено на нове, склопакети. В туалеті і у ванній кахель.На кухні фартух, в кімнаті на підлозі ламінат, на полу скрізь була стяжка і ламінат.Лоджія засклена, утеплена і обшита деревом і є шафа, вихід на лоджію з кухні.Кімната чиста,світла, в квартирі тепло.
Кладова зроблена під гардеробну.Під'їзд один чистий,акуратний, два ліфти,домофон.Тихий двір поруч багато супермаркетів, торгові центри : Республіка, Метро, Епіцентр.
Поруч розташовані три школи і одна спортивна футбольна, шість дитячих садочків .Неподалік біля ВДНГ Університет Шевченко. Поліклініка дитяча, доросла вони через дорогу .Бювет, церква, озера, ресторани, Спортлайф.Метро "Іподром" 10 хвилин пішки, поруч ВДНХ.На районі нещодавно повністю були замінені магістральні трубопроводи водо- і теплопостачання.Зручна транспортна розв'язка.Квартира продається без меблів,пуста!!!!!!!
На даний момент в квартирі ми мешкаємо.Велике прохання, по перегляду квартири турбувати тільки якщо Ви є реальний покупець! Можливий продаж по програмі єОселя і єВідновлення. Перегляд за домовленістю.
Загальна площа 34'5кв.м
Жил 16 кв.м
Кухня 8 кв.м
Дзвонити з 11:00-19:00 тел [телефон скрыт]
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Типова панель, в квартирі 1 кімната, висота стелі 2.6 метра. В квартирі 2 вікна, Вид з вікон на місто, на парк. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Роздільний санвузол, Туалет/ванна. Сантехніка нова. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері залізні. Є покриття підлоги - плитка, ламінат, немає підігріву підлоги. Є балкон засклений. Стан стін - ремонту не потребують, стеля емульсія. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері типові, в нормальному стані. Будинок побудований в 1981 році. У квартири 1 власник. Загальний стан квартири - Хороший стан. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, супермаркет, парк, річка/озеро. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право на спадщину за заповітом. Прямий продаж. Сантехніка нова. Нові. Засклений. Інтернет оптоволоконний
Павло
Павло
Власник
Верифікований профіль
1
Місяць на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 1 місяць тому
Вашу скаргу прийнято!