82 500 $
1 650 $/м²
50 / 17 / 16 м²
поверх 24 з 25
Бетонно монолітний
Роздільне
Від будівельників (з обробкою)
сьогодні
1 міс. тому
157 (сьогодні 3, вчора 4)
Опис
Найвигідніша пропозиція в ЖК Галактика!
Пропонуємо Вашій увазі 1-кімнатну квартиру в ЖК Галактика у Дніпровському районі, вул. Є. Сверстюка, 6Д, будинок Персей.
Квартира на 24 поверсі, загальною площею 50 м2, житлова кімната 16,6 м2, кухня 16 м2, великий санвузол 6 м2 та засклений балкон.
За потреби квартира з легкістю може бути перепланована у комфорту 2-кімнатну.
В квартирі виконана стяжка стін та підлоги, встановлено радіатори, пожежна сигналізація, індивідуальні лічильники обліку води, тепла та електрики. Великі вікна забезпечують багато природного світла.
Будинок побудовано за сучасною монолітно-каркасною технологією, цегляні стіни, утеплення мінеральною ватою, висота стель 2,7 м.
Комплекс побудовано за концепцією «Двір без машин», при цьому не потрібно турбуватись про місце для Вашого авто – поруч з будинком із зовнішньої сторони облаштовано місця для парковки та багаторівневий паркінг.
Відеоспостереження та охорона всієї території та кожного під’їзду окремо. Генератори для забезпечення безперебійного постачання електроенергії.
В середині комплексу в повному обсязі працює вся необхідна інфраструктура: магазини, аптеки, салони краси, кафе та ресторани, супермаркет Новус. Великі та сучасні дитячі та спортивні майданчики, зони відпочинку, вигулу собак. Спортивні зали з різноманітними секціями для дітей та дорослих, тенісний корт, футбольний та баскетбольний майданчики.
На території відкрито гімназію, дитячий садочок, центр дитячого розвитку. Крім того поруч знаходяться школи із найвищим рейтингом у Дніпровському районі.
Комплекс розташований поруч з чудовими зонами відпочинку: Русанівський канал, Русанівська набережна, Дніпро та озеро Тельбін із піщаними пляжами та парками навколо. ТРЦ Комод із кінотеатром та Театр Драми і комедії 20 хв. пішки.
Вдале транспортне сполучення: 7 хв. пішки до метро Лівобережна, наявність поруч мосту Патона, мосту Метро, Броварського проспекту та проспекту Соборності надає можливість з легкістю дістатись до будь-якого району міста.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 1 кімната, висота стелі 2.7 метра. В квартирі 2 вікна, Вид з вікон на місто. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Є газ, кухонна плита електрична. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Суміщений санвузол, Туалет/ванна. Немає сантехніки. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері броньовані. Є стяжка підлоги, немає підігріву підлоги. Є балкон засклений. Стан стін - чорнові роботи. Вікна металопластикові, нові. В квартирі є Лічильники. Будинок побудований в 2021 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою). Автопарковка, Можлива прописка, Консьєрж. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк, річка/озеро. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на квартиру. Ексклюзивний договір. Нові. Засклений. Є автономна електроенергія - генератор. Зовнішнє утеплення стін. Власник погоджується продати по програмі єОселя. Без комісії
Nina Tarasenko Real Estate Consulting
Верифікований профіль
7
Місяців досвіду
1
Місяць на сайті
Активних оголошень 4
Ексклюзивних об'єктів 2
Рекламна активність 3110
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Відеотур
В квартирі є
  • Лічильники