107 000 $
1 654 $/м²
64.7 / 30 / 18.4 м²
поверх 1 з 7
Роздільне
Дизайнерський ремонт
1 міс. тому
1 міс. тому
123 (сьогодні 0, вчора 1)
Опис
Пропонується квартира у клубному будинку з закритою територією. "Квартал Успішний" - це зразок якості і вдалого будівництва. Будинок побудован з керамоблоку з утепленням мінватою щільністю 150мм. Автономна котельня на весь будинок (доречі придбан генератор на випадок відключення світла). Дуже вдале розташування . 20м від вул. Вільямса. Поруч усі зупинки громадського транспорту. Тарифи на все комунікації - міські.
Деталі
Окрема квартира, в квартирі 3 кімнати, висота стелі 2.8 метра. В квартирі 4 вікна. Планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення індивідуальне - котел твердопаливний. Суміщений санвузол, Туалет/ванна. Сантехніка нова. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері дерев'яні. Є покриття підлоги - плитка, паркет, є підігрів підлоги. Є 2 балкони засклені. Лоджії немає. Стан стін - ремонту не потребують, стеля підвісна. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. В квартирі є Телевізор, Кабельне ТБ, Праска, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Кондиціонер, Сигналізація, Лічильники. Будинок побудований в 2017 році. У квартири 1 власник, прописана 1 людина. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Можлива прописка. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, річка/озеро. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на квартиру. Вільна. Сантехніка нова. Нові. Засклений. Інтернет дротовий (кабельний). Зовнішнє утеплення стін
В квартирі є
  • Лічильники
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Праска
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор
Валерій
Валерій
Власник
Верифікований профіль
5
Років на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 2 тижні тому
Вашу скаргу прийнято!
Деталі інтер’єру
Усі меблі вироблени на замовлення з беревени. Столярка також виконана з деревени твердих пород. Кухня с італійскими фасадами. Мармурова столешня. Уся сантехніка Європейського рівня. У кожній кімнаті - кондиціонер. Вся електротехніка видомих виробників. Встановлена сигналізація, домофон. Тепла підлога на балконах. На воду встановлен магістральний фільтр.

Планування
Квартира складається з двох окремих кімнат-спалень та кухні студії. Санвузол сумісний з ванною.

Будинок і двір
Закрита терітортія будинку. На територію можливо попасти тільки за допомогою електронного ключа. Вхідна під'їздна група також зачиняється на електронний замок.під будинком паркінг, який можливо використовувати в якості бомбосховища ( на всяк випадок). Перед будинком невеличкий, зручний дворік. Дитячий майданчик, альтанка, місце для пікнику.

Інфраструктура
Будик розташован біля дуже великого жилого масиву Лікоград. Поруч безліч ресторанів, кафе, сепермаркетів (Новус, АТБ, Ашан) 20 хвилин пішки до ТЦ Республіка. 5 хвилин на авто до ринку Столічний. До м. ВДНГ та Іподром 15 хвилин пішки. До м. Васільківська 3 зупинки на будь-якому транспорті.

Адреса