73 000 $
1 553 $/м²
ГАРЯЧЕ єОселя Видубичі ЖК Svitlo Park
47 / 20 / 8 м²
поверх 22 з 26
Дизайнерський ремонт
сьогодні
1 міс. тому
201 (сьогодні 3, вчора 6)
Опис
Продається 1-кімнатна квартира у ЖК "Світло Парк" на престижному Наддніпрянському шосе, 2А, м. Видубичі. Це чудова можливість для інвестування в нерухомість з метою здавання в оренду або придбання для початку нового життя.

Квартира знаходиться на 22-му поверсі з 26-ти поверхового будинку та має площу 45.7 м². У квартирі зроблений сучасний стильний ремонт з використанням якісних матеріалів у сірій кольоровій гамі, італійська плитка та якісна сантехніка в санвузлі. Вам залишається тільки купити меблі та техніку на свій смак. Квартира світла і дуже простора. Окна у квартирі оздоблені з використанням 5-камерного профілю та 2-камерних енергозберігаючих склопакетів, що забезпечить відмінну шумоізоляцію та енергоефективність.

Також слід зазначити, що будинок введений в експлуатацію і заселений, тому ви отримаєте доступ до всіх комунікацій, включаючи холодну воду та опалення, які підключені до міських мереж. Крім того, гарячу воду забезпечує сучасна бойлерна система. ЖК "Світло Парк" пропонує вам широкий спектр внутрішньої інфраструктури, щоб забезпечити вам або вашим орендарям високий комфорт та доступ до всього необхідного. У найближчому оточенні ви знайдете супермаркет NOVUS, дитячі садки, школу та лікарню для жителів.

Не втрачайте час і не сумнівайтеся. Ще ніколи не було кращого часу інвестувати в нерухомість. Якщо у вас виникнуть питання або ви зацікавлені у перегляді, будь ласка, зв'яжіться зі мною для отримання додаткової інформації.
Деталі
В квартирі 1 кімната. Є газ. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Власник погоджується продати по програмі єОселя
Ольга
Ольга
Власник
Верифікований профіль
1
Місяць на сайті
Активних оголошень 2
Останній візит на сайт 3 дні тому
Вашу скаргу прийнято!
Адреса