1 200 000 $
5 854 $/м²
205 / 112 / 31 м²
поверх 7 з 9
Кухня-вітальня
Дизайнерський ремонт
сьогодні
1 міс. тому
40 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
ID 500. Видова квартира з 2 паркомісцями у ЖК Renaissance Residence

Продаж 4-кімнатної квартири в комплексі преміум-класу Ренесанс Резіденс.

Локація: Київ, Печерський р-н, Печерськ, вул. Новоселицька, 10. ЖК "Renaissance Residence". Посольський квартал — найбезпечніше місце у Києві.

Технічні характеристики:
- Поверх: 7 з 9
- Площа: 205 м2
- Спалень: 3 + кабінет; гардеробних: 4; санвузлів: 3
- Висота стелі: 3 метри

У квартирі виконано коштовний дизайнерський ремонт. Повна комплектація меблями та побутовою технікою від провідних преміальних виробників. Меблі Blanche, Cattelan Italia, Interia, Natuzzi. Побутова техніка: пральна та сушильні машини Miele, індукційна плита Elica, духова шафа та мікрохвильова піч Bosch, посудомийна машина Siemens, чайник та гриль Kitchen Aid, кавомашина Saeco, холодильник side-by-side та холодильник для вина Liebherr. Є проектор з професійним екраном та коштовна акустична систему Klipsch, Yamaha. Телевізори LG. Двері та фурнітура Tupai. Сантехніка Zucchetti, Toto Washlet, Blanco. Тепла підлога OJ Microline, система кондиціонування та вентиляції. Система очищення води зворотним осмосом. Встановлено сигналізацію AJAX та безперебійник. Із вікон квартири відкривається гарний краєвид на Ботанічний сад імені Гришка та Батьківщину мати. За квартирою закріплені 2 паркомісця.

Renaissance Residence розташований на вершині Печерського пагорба, в оточенні унікальної екологічно чистої паркової зони Національного Ботанічного саду. Житловий комплекс складається з кількох будівель, що створюють чудовий архітектурний ансамбль. З апартаментів Renaissance Residence відкриваються чудові панорамні краєвиди на Ботанічний сад та куполи Київського Свято-Троїцького Іонінського монастиря. Renaissance Residence – це власний французький ресторан Rafael, Spa-Wellness-центр, сусідство зі спортивними клубами для тренувань та активного відпочинку дітей та дорослих. Одне із найбезпечніших місць Києва — поруч розташовані посольства ОАЕ, Іраку, Литовської Республіку, Республіки Таджикістан, Посольство Ісламської Республіки Афганістан. Також, поруч розташовані ЖК Busov Hill, The Garden, клубний будинок Hidden, ЖК Sky Hill, ЖК Edelweiss House, Pechersk Plaza, PecherSKY, IQ Business Center, а також Новопечерські липки (вул. Драгомирова). На випадок відключення світла, в будинку встановлені генератори.

Стильная видовая квартира в Ренессанс Резиденс на ул. Новоселицкая 10. Рядом находятся: ЖК Бусов хилл, Триумф, Печерск Плаза, клубный дом Хайден, Новопечерские липки, Печерскай, Айкью бизнес центр. Также рядом расположились улицы Зверинецкая, Новоселицкая, Тимирязевская и Ботанический сад имени Гришка.

Ціна: 1.200.000$
У вартість входить 2 паркомісця у підземному паркінгу.
Об'єкт пропонується без сплати комісійних. СПП, МЛС
Деталі
В квартирі 4 кімнати, висота стелі 3 метра. Вид з вікон на парк, на місто. Планування кімнат Кухня-вітальня. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення автономне. В квартирі 3 спільних санвузла, туалет/ванна/душ. Сантехніка нова. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері залізні. Є покриття підлоги - плитка, ламінат, ковролін, є підігрів підлоги. Є 2 балкони не засклені. Лоджії немає. Стан стін - ремонту не потребують. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері нові. Тамбура немає. В квартирі є Телевізор, Кабельне ТБ, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Кондиціонер, Сигналізація, Лічильники, Душова кабіна, Посудомийна машина. Будинок побудований в 2014 році. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Охорона, автопарковка. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк. Торг доречний. Сантехніка нова. Нові. Не засклений. Є автономна електроенергія - генератор, акумулятори / джерела безперебійного живлення. Інтернет бездротовий. Внутрішнє утеплення стін. Без комісії
В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор
Верифікований профіль
7
Років досвіду
3
Роки на сайті
Активних оголошень 20
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 12062
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Адреса