93 000 $
1 550 $/м²
60 / 22 / 21 м²
поверх 4 з 27
Бетонно монолітний
Роздільне
Євроремонт
сьогодні
1 міс. тому
147 (сьогодні 0, вчора 3)
Опис
Від власника
Простора однокімнатна квартира знаходиться на проспекті Миколая Бажана 17, в житловому комплексі "Олімпік Парк" Olimpik park, поруч зі станцією метро Бориспільська.

---

**Розташування та Інфраструктура:**
Квартира розташована на четвертому поверсі 27-поверхового нового будинку. У комплексі "Олімпік Парк" добре розвинута інфраструктура, зі спортивними та дитячими майданчиками на третьому поверсі.

---

**Планування квартири:**
В квартирі затишна кухня-вітальня з кутовим диваном та вбудованою меблями, обіднім столом і повністю обладнаною кухонною зоною. При вході в квартиру розташована простора вбудована шафа, а також окремий санвузол з усім необхідним.

---

**Простора спальня:**
У спальні є зручне двоспальне ліжко і велика шафа для зберігання речей. Також є робочий куток зі столом.

---

**Переваги квартири:**
Квартира продається за допомогою переуступки без комісії від першої особи. Вона ідеально підходить для тих, хто шукає затишне і комфортне житло в сучасному житловому комплексі з розвинутою інфраструктурою.

---

Не упустіть свій шанс на придбання цієї привабливої квартири, де затишок поєднується з комфортом та зручністю!
Деталі
Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 1 кімната. Планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення індивідуальне - котел електричний. Загальний стан квартири - Євроремонт. Терміново, Прямий продаж, Вільна. Є автономна електроенергія - генератор. Інтернет оптоволоконний. Власник погоджується продати по програмі єОселя
Олександр
Олександр
Власник
1
Місяць на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт сьогодні
Вашу скаргу прийнято!
Адреса