125 000 $
2 500 $/м²
50 / 12.2 / 19.4 м²
поверх 3 з 9
Бетонно монолітний
Роздільне
Дизайнерський ремонт
3 тиж. тому
1 міс. тому
196 (сьогодні 1, вчора 1)
Опис
Продаж, ексклюзив, без комісії для Покупця: 1-кімнатна квартира загальною площею 50м2 на 3пов./9 за адресою вул.Набережно-Рибальська дорога, 3 в ЖК бізнес-класу Rybalsky у Подільському районі Києва!
Ідеальне планування: з просторого передпокою – гардеробна, ванна кімната, велика кухня-вітальня з панорамними вікнами, окрема спальна кімната з виходом у відкриту лоджію.
Якісний дизайнерський ремонт у стилі loft; електропідігрів підлоги у всій квартирі з окремим регулюванням, сенсорні вимикачі, внутрішньо підлогові конвектори, цікаві інтер’єрні рішення, поєднані з системою освітлення, наповнення і комплектація квартири роблять іі особливою; вона така єдина, це 100%!
Кухня повністю укомплектована побутовою технікою: стильний двокамерний холодильник Gunter&Hauer, варильна поверхня з витяжкою, посудомийна машина Bosch, НВЧ-піч Electrolux, електрочайник Tefal, встановлено систему очищення води.
У вітальні великий кутовий розкладний диван, журнальний розкладний і робочій столи; у спальній кімнаті – двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом 180*200, тумби, стіл для макіяжу із дзеркалом; інверторний кондиціонер Gree; штори blackout
Обладана відкритими шафами гардеробна кімната; розсувні двері з великим дзеркалом
У ванній кімнаті стаціонарна душова кабіна, душова система і змішувач hansgrohe; пральна машина Electrolux, інсталяція Geberit, дзеркало з підсвічуванням, умивальник devit; сушка для рушників і бойлер Atlantic.
Встановлені лічильники; мінімальні комунальні, один з найкращих у Києві ОСББ
Презентабельне парадне, безшумний ліфт, який спускається у великий підземний паркінг; будинок – індивідуальний проект від Perfect Group 2019 року побудови, монолітно-каркасний, цегла, утеплювач.
Відчуйте атмосферу ЖК Rybalsky: стильна архітектура будівель, ландшафтний дизайн доглянутої території, гостьовий і підземний паркінги; відеоспостереження та охорона території ЖК 24/7
Запрошую на перегляд квартири у зручний для Вас час, за попередньою домовленістю
Гарне місце для Життя, Ви будете задоволені, рекомендую!
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 1 кімната, висота стелі 2.8 метра. Вид з вікон у двір. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. Суміщений санвузол, Туалет/душ. Сантехніка нова. Проведені оцинковані труби, нові. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - ламінат, плитка, є підігрів підлоги. Є лоджія, не засклена. Стан стін - ремонту не потребують. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері нові. Тамбура немає. В квартирі є Телевізор, Кабельне ТБ, Праска, Фен, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Посуд, Кондиціонер, Сигналізація, Лічильники, Душова кабіна, Посудомийна машина. Будинок побудований в 2019 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Автопарковка, Можлива прописка, Охорона. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, річка/озеро. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на квартиру. Прямий продаж, Вільна, Ексклюзивний договір. Сантехніка нова. Нові. Не засклена. Інтернет бездротовий. Внутрішнє утеплення стін. Без комісії
VALION
Верифікований профіль
9
Років досвіду
3
Рекомендації
2
Роки на сайті
Активних оголошень 10
Ексклюзивних об'єктів 2
Рекламна активність 10097
Останній візит на сайт вчора
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Відеотур
В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Посуд
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Фен
  • Праска
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор