100 800 $
1 600 $/м²
63 / 28.9 / 14.8 м²
поверх 33 з 34
Українська цегла
Суміжно-роздільна
Незавершений ремонт
сьогодні
1 міс. тому
98 (сьогодні 0, вчора 3)
Опис
Продаю СВОЮ квартиру

Світла, простора квартира у будинку з матеріалами і інфраструктурою бізнес класу у 30-ти хвилинах від центру біля метро Теремки.

Квартира з завершеною чорновою обробкою, що надає можливість втілювати будь-які дизайн-проєкти без витрат часу на підготовку поверхонь, а продумане планування зробить життя у цій квартирі ще більш комфортним.

Навколо будинку паркова зона площею 2 га для приємних прогулянок, облаштовано багатометрові алеї та зручні лави для відпочинку. Щоб Ваше оточуюче середовище було максимально затишним та безпечним, передбачено закриту територію та цілодобове відеоспостереження у будинку.

Будинок розташовано біля станції Метро теремки (5хв пішки), поруч розвинена інфраструктура, є все для комфорту і дозвілля (у пішому доступі спортивний зал, барбершоп, салони краси, місця дозвілля та ін.). Поруч ТЦ Магелан.

Будинок оснащенно 5-ма ліфтами - 3 пассажирських і 2 вантажних.

Будинок побудовано із цегли і утеплено мінеральною ватою, що дарує високий рівень шумоізоляції і теплоємності.

В самій квартирі ремонт чорновий ремонт White box, стіни відштукатурені, проведено електрику, зроблено виходи під сантехніку. Висота стель - 3м.
Віконні профілі - SALAMANDER, дуже енергоємні і якісні.

Право власності на руках

Ціна вказана під ключ, з урахуванням витрат на податки і переоформлення у разі купівлі-продажу за готівку. Також розглядає варіант продажу через Є-Оселя.
Деталі
Будинок Введено в експлуатацію - Українська цегла, в квартирі 3 кімнати. Планування кімнат Суміжно-роздільна. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Загальний стан квартири - Незавершений ремонт. Прямий продаж. Власник погоджується продати по програмі єОселя
Денис
Денис
Власник
Верифікований профіль
10
Місяців на сайті
Активних оголошень 5
Останній візит на сайт 5 днів тому
Вашу скаргу прийнято!
Відеотур