250 000 $
2 273 $/м²
110 / 64 / 18 м²
поверх 12 з 25
Українська цегла
Роздільне
Дизайнерський ремонт
1 день тому
1 міс. тому
11 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Печерськ, Євгенія Коновальця 32Г, ЖК " Митець". Продається чудова трикімнатна квартира
з дизайнерським ремонтом, світла, простора, видова в елітному житловому комплексі " Митець". 12/25 поверхоаого цегляного будинку 2007 року побудови, 110/64/18, всі кімнати окремі, зала 40м, спальня та дитяча 18 м і 17 м, двустороння, світла, прекрасне планування. Квартира продається
з дорогим дизайнерським ремонтом: розсувні системи- двері, італійська сантехніка , іспанський кахель в санвузлі і на кухні, підлога з натурального дерева. Всі підвіконня з мармуру, підігрів підлоги, ремонт зроблений з дорогих якісних матеріалів. Встановлено 3 кондиціонери . Висока стеля - 3м. Кухня-столова з'єднана з просторим залом с каміном, 1 спальня 18м, 1 дитяча 17м, велика гардеробна. Квартира зовні та всередині в спальній кімнаті повністью утеплена. Встановлені нові лічильники на гарячу та холодну воду, на тепло , є резервний бойлер Aniston на 100 л. Просторі хол та коридори. Вид з вікон на сквер, зону відпочинку и та спорту. Ремонт в холі будинку та на поверсі. На вході конс'єрж , є домофон, 3 ліфта. Спокійні та респектабельні сусіди. Поруч вся необхідна для життя інфраструктура: станції метро "Печерска", " Палац Україна", магазини, супермаркети, поліклініка, аптеки, школи, дитячі майданчики та садочки, школи раннього развитку, мовні курси, фітнес-клуби, кав'ярні, ресторани, салони краси.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Українська цегла, в квартирі 3 кімнати, висота стелі 3 метра. В квартирі 4 вікна, Вид з вікон у двір. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Суміщений санвузол, Туалет/душ. Сантехніка в нормальному стані. Проведені металопластикові труби, у нормальному стані. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - дерево, плитка, паркет, є підігрів підлоги. Є балкон засклений. Лоджії немає. Стан стін - ремонту не потребують, стеля емаль. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. Тамбура немає. В квартирі є Телевізор, Кабельне ТБ, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Кондиціонер, Сигналізація, Супутникове ТБ, Лічильники, Сейф, Душова кабіна, Посудомийна машина, Камін. Будинок побудований в 2017 році. У квартири 1 власник, прописані 3 людини. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Охорона, Консьєрж, Можлива прописка. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Вільна, Ексклюзивний договір. Сантехніка в нормальному стані. У нормальному стані. Засклений. Інтернет дротовий (кабельний). Зовнішнє утеплення стін. Комісія за послуги 2.5 %
В квартирі є
  • Камін
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Сейф
  • Лічильники
  • Супутникове ТБ
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор
Верифікований профіль
27
Років досвіду
10
Років на сайті
Активних оголошень 10
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 5689
Останній візит на сайт 1 день тому
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Деталі інтер’єру
Вбудована кухня з усією необхідно побутовою технікою, спальня, дитяча кімната.

Планування
Всі кімнати окремі, зала 40м, спальня та дитяча 18 м і 17 м, двустороння, світла, санвузол об'єднаний,
є гардеробна, чудове планування.

Будинок і двір
Цегляний сучасний 25 поверховий будинок 2007 року побудови, ОСББ, є охорона. Красивий хол з м'яким куточком на першому поверсі, зроблений свіжий ремонт на поверсі проживання . Двір охайний, доглянутий, з дитячим майданчиком.

Інфраструктура
Поруч вся необхідна для життя інфраструктура: станції метро. "Печерска", " Палац Україна", магазини, супермаркети, поліклініка, аптеки, школи, дитячі майданчики та садочки, школи раннього развитку, мовні курси, фітнес-клуби, кав'ярні, ресторани, салони краси.

Адреса