157 000 $
1 892 $/м²
83 / 50 / 32 м²
поверх 23 з 25
Бетонно монолітний
Дизайнерський ремонт
сьогодні
4 тиж. тому
140 (сьогодні 5, вчора 4)
Опис
Власник. Продам 3-кімнатну квартиру із сучасним авторським ремонтом та системою "розумний будинок". ЖК Варшавський, пр. Правди 45а, на 23му поверсі (будинок 1.1). Максимально детально можете подивитись у відеоекскурсії за посиланням https://[ссылка скрыта]/YxgfUnZmbZ8?si=f1r18sWhkUjc4NVU

Квартира складається із просторої кухні-вітальні (30кв.м. і два панорамних вікна), двох окремих кімнат, двох санвузлів, гардеробної кімнати і коридор.

Ремонт виконано із ексклюзивних, дороговартістних матеріалів. Усі підвіконня, стільниці та полички із массиву мармуру. Алькантара. Комбіновані стелі з багатьма контурами освітлення.

Технічно квартира оснащена по "останньому слову".
- Посудомийка, індукційна панель, мікрохвильовка, духова шафа;
- Холодильник із диспенсором та льодогенератором;
- Пральна машина-сушка;
- Диван з реклайнерами;
- Електроні штори на трьох вікнах;
- Розумний замок (відчиніється відбитком, паролем, фізичним ключем);
- Бойлер 100л;
- Фільтр води;
- Сенсорні крани;
- Чотири контури теплих підлог;
- Телевізор і саундбар;
- Дизайнерські системи овсітлення.
Система "розумний будинок" дозволяє автоматизувати та оптимізувати майже всю електроніку у квартирі і керувати нею віддалено. Керувати усіма контурами світла, теплих підлог, шторами, бойлером, радіаторами, витяжками, водо та електропостачанням, окремими розетками тощо зі свого смартфону.

Чудова інфраструктура. Перший будинок від Ретровілю (жодних проблем із парковкою). Будь-які магазини, кафе, клиніки та сервіси на Території комплексу або у ТРЦ. Сервісний центр МВС, дві АЗС поруч. Ринок із фермерськими продуктами. Добре розвинена транспортна інфраструктура. 200 метрів від потенційної станції метро "Виноградар". Закритий дитячий та спорт майданчики. Озера та ліс з парком у пішій доступності.

Чудовий вид на сквер та на весь Київ і агломерацію (Вишгород, Петрівці, Бровари і т.д.). Незабутні світанки та заходи сонця прямо з вікон.

Один власник. Праву власності більше трьох років. У квартирі ніхто не прописаний. Телефонуйте
Деталі
Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 3 кімнати. Немає газу. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Торг доречний, Прямий продаж, Вільна. Інтернет оптоволоконний. Власник погоджується продати по програмі єОселя
Кирил
Кирил
Власник
Верифікований профіль
4
Тижні на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт вчора
Вашу скаргу прийнято!
Відеотур
Історія зміни ціни
вчора - 8 000 $ 157 000 $
15.04.2024 165 000 $
Адреса