320 000 $
3 187 $/м²
100.4 / 30.3 / 39 м²
поверх 17 з 21
Українська цегла
Студія
Від будівельників вільне планування
1 день тому
4 тиж. тому
16 (сьогодні 0, вчора 1)
Опис
Без коміссіі, Продам 3 кімнатну квартиру 100,4 кв.м с документами в ЖК Triiinity, вул. Тютюнника (Анрі Барбюса), 39/2, на 17 поверсі 22-поверхової 1-а секція вже здана можна заходити на ремонт. Новий житловий комплекс в центрі Києва, що втілює триєдність стилю, технологій і природи. Це три житлові будинки з каскадною поверховістю, лаконічними прямими лініями, панорамним склінням і нейтральною кольоровою гамою фасадів. Є спільні тераси з лаунж-зонами. Територія комплексу приваблює ландшафтним дизайном і продуманим зонуванням. Мешканці TRIIINITY зможуть прогулятися парковими алеями вздовж будинків, зайнятися спортом на обладнаних воркаут-майданчиках або відпочити в зелених зонах відпочинку. Для дітей будуть встановлені сучасні ігрові «містечка» з інтерактивними елементами. Наявність офісних та комерційних приміщень зробить життя мешканців ще комфортнішим, тут відкриються кафе та магазини. салони краси та інші корисні об'єкти інфраструктури. Забудовник реалізує концепцію «двору без автомобілів», завдяки якій ви почуватиметеся безпечно та спокійно під час прогулянок територією. Для автомобілів запроектовано паркінг та дворівневий підземний паркінг на 588 машиномісць, що перевищує кількість квартир. Інфраструктура Житловий комплекс TRIIINITY будується в престижному районі столиці на вулиці Василя Тютюнника, 39. У 7 хвилинах ходьби від станції метро «Палац Україна», в 12 хвилинах від Либідської, в 20 хвилинах від Печерської. На автомобілі до головної вулиці міста 13 хвилин. Можна прогулятися в розташованому неподалік парку Марії Заньковецької, а в 7 хвилинах їзди - ботанічний сад імені Гришка з мальовничими алеями і зонами відпочинку. Освітня інфраструктура району представлена безліччю шкіл і дитячих садків: гімназія 56, школа 130 імені Данте Аліг'єрі з поглибленим вивченням англійської та італійської мов, дитячий садок і початкова школа Clever Kids, спеціалізована школа 47 з поглибленим вивченням іноземних мов, дитячі садки 341, 764, приватні заклади Didi, TOO CAN, Urban Kids та ін.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Українська цегла, в квартирі 3 кімнати, висота стелі 3 метра. В квартирі 6 вікон, Вид з вікон у двір, на місто. Квартира стандартна, планування кімнат Студія. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. В квартирі 2 спільних санвузла, Туалет/ванна. Немає сантехніки. Труб немає. Вхідні двері броньовані. Є стяжка підлоги, немає підігріву підлоги. Немає балкона. Лоджії немає. Стан стін - чорнові роботи, стеля крейда. Вікна металопластикові, нові. В квартирі є Лічильники. Будинок побудований в 2023 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Від будівельників вільне планування. Автопарковка, Можлива прописка, Охорона, Консьєрж. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Прямий продаж, Вільна. Є автономна електроенергія - генератор. Внутрішнє утеплення стін. Без комісії
В квартирі є
  • Лічильники
Верифікований профіль
15
Років досвіду
4
Роки на сайті
Активних оголошень 24
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 14795
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Адреса