73 500 $
1 797 $/м²
40.9 / 15 / 13.6 м²
поверх 8 з 28
Бетонно монолітний
Роздільне
Від будівельників (з обробкою)
5 днів тому
2 міс. тому
9 (сьогодні 1, вчора 0)
Опис
ПРОХАННЯ ДО РІЄЛТОРІВ - НЕ ТУРБУВАТИ.
Квартира від власника
Продається однокімнатна квартира в зданому будинку з видом на парк Багряного. До метро Шулявська - 10 хвилин пішки.
Комплекс повністю закритий, передбачена охорона, відеонагляд і консьєрж-сервіс. На 1 поверсі - комерційні приміщення, серед яких супермаркет Novus. Дитячі майданчики у доступі тільки для жителів комплексу, двір без машин. Підземний та наземний паркінг.
Будинок монолітно- каркасний, зовнішні і міжквартирні стіни - червона керамічна цегла, міжкімнатні перегородки - газоблок. Будинок утеплений мінеральною ватою, навісний вентильований фасад. Висота стелі - 2,7, вікна - двокамерні склопакети Rehau - 50см від підлоги.
В квартирі стяжка, гідроізоляція підлоги в санвузлах, встановлені лічильники на воду/тепло/ електроенергію, радіатори з терморегуляторами, вхідні двері Rodos.
Будинок введено в експлуатацію, отримана поштова адреса. Наразі передаються права власності. Квартира продається по переуступці і відразу можна оформити право власності. В березні можна заходити на ремонт.
Витрати тільки відступка - 15000грн + оформлення прав власності. Вже можна отримати ключі.
Є оселю не розглядаємо.
Деталі
Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 1 кімната. Планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою). Торг доречний. Є автономна електроенергія - генератор
Альона
Альона
Власник
3
Місяці на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 5 днів тому
Вашу скаргу прийнято!
В пропозиції є незбережені дані.