47 000 $
758 $/м²
62 / 32 / 9 м²
поверх 19 з 20
Бетонно монолітний
Студія
Від будівельників вільне планування
1 міс. тому
1 міс. тому
151 (сьогодні 0, вчора 1)
Опис
Пропонується для купівлі квартира в ЖК Перлина Нивок, вул. Щербаківського, 52, Шевченківський р-н, площею 62 кв.м., житлова площа 32 кв.м., знаходиться на 19 поверсі з 20. В квартирі є 1 окрема кімната, світла вітальня поєднана із кухнею, дуже простора прихожа, балкон, санвузол.
Є 2 паражирські та 1 вантажний ліфт. Будинок введений в експлуатацію (2011 рік), стіни з цегли, стеля - 2, 7 м.
Затишний район з усією необхідною інфраструктуро. Є аптеки, магазини, ринок, дитячий садок і школа, а також парк та метро Нивки в пішій доступності (10-15 хв).

Документам більше 3х років. Один власник. Договір купівля продажу. Без прописок.

Ціна: 47 000 у.о без комісії, пропозиція від власника.
Розглядаємо державні програми для продажу квартири (280 постанова, єВідновлення)
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 1 кімната, висота стелі 2.7 метра. В квартирі 2 вікна. Квартира стандартна, планування кімнат Студія. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Суміщений санвузол. Немає сантехніки. Труб немає. Немає покриття підлоги, немає підігріву підлоги. Є балкон не засклений. Будинок побудований в 2010 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Від будівельників вільне планування. Консьєрж. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, супермаркет, парк. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Терміново, Прямий продаж. Не засклений. Зовнішнє утеплення стін
Валерія
Валерія
Власник
Верифікований профіль
7
Місяців на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 1 місяць тому
Вашу скаргу прийнято!