93 800 $
1 671 $/м²
56.14 / 18 / 20 м²
поверх 6 з 25
Бетонно монолітний
Роздільне
Від будівельників (з обробкою)
сьогодні
3 тиж. тому
61 (сьогодні 1, вчора 4)
Опис
Продаж 1-кімнатної квартири 56,14 м2 в ЖК бізнес-класу "Podil Plasa & Residence"

Квартира на 6-му поверсі, має вид на вулицю Глибочицьку

Продаж по переуступці, відразу можна отирмати право власності. Чудова квартира для проживання в історичному центрі столиці.


Podil Plaza & Residence — це житловий комплекс, який об'єднує в собі житлові квартири та соціально-комерційну інфраструктуру. У комплексу будуть окремі вхідні групи, щоб відвідувачі торгових площ не створювали дискомфорту мешканцям.

Архітектурна особливість комплексу — поєднання неокласичних елементів з панорамними фасадними системами та напівкруглими заскленими еркерами, які урізноманітнюють варіанти дизайнерських рішень для квартир. Колірну палітру комплексу обирали з посиланням до кольорів забудови історичної частини Подолу: переважають м'які тони, відтінки коричневого та бежевого.

Прибудинкова територія комплексу буде огороджена від проїжджої частини та закрита для автомобілів. У дворі Podil Plaza & Residence буде свій міні-парк з дитячою ігровою зоною, спортивним майданчиком, ландшафтним дизайном та архітектурним підсвічуванням. Також у дворі комплексу буде побудована невелика церква.

Інфраструктура:
Внутрішня інфраструктура комплексу Podil Plaza & Residence буде розділена на 5 рівнів. Перший рівень — приміщення для офісів, ресторанів та кав'ярень. На другий рівень мешканці зможуть ходити за покупками в супермаркет преміум-класу. Третій рівень для шопінгу — там будуть відкриті магазини та бутіки. Четвертий рівень — зона фітнесу зі спортивним залом, басейном та спа-комплексом. П'ятий рівень — це бізнес-центр класу А, де також будуть розміщені представницькі офіси.

Купити продукти можна буде не тільки в супермаркеті на другому рівні, а й в найближчих супермаркетах «Білла» та «Сільпо», до яких 9 та 15 хвилин пішки. Також за свіжими овочами, фруктами та фермерською продукцією можна пройтися 10 хвилин на Житній ринок.

Поділ відомий своїми ресторанами, кав'ярнями, барами та пабами, заради яких приїжджають люди з різних куточків Києва — а з Podil Plaza & Residence прогулятися до них можна пішки. На Подолі також є кінотеатр, магазини та художні галереї.

До найближчого дошкільного центру №120 можна дійти пішки за 12 хвилин або проїхати на автомобілі 5-10 хвилин до дитячих садків на Подолі: 8 хвилин до дошкільного центру №162, школи-дитячого садка «Знайка», 9 хвилин до дошкільного центру №307, дитячого центру «Фебель», школи садка «Поділля», 6 хвилин до садка №676 та міні-садка «Кузя». Відвезти школяра до школи також можна за 5-10 хвилин до ліцею №100, Межигірську гімназію №19, школу №124, школу №10. Для додаткових занять на Подолі є курси образотворчого мистецтва, музичні школи, мовні курси та дитячі спортивні секції.

Для силових інтенсивних тренувань за дві хвилини зал Crossfit банди, за 5 хвилин на авто Нiitworks, а до фітнес-клубів Подолу, серед яких Sport Life з басейном та спа, на авто 5-9 хвилин. Також 5 хвилин їхати до студії з програмами TRX, йогою та жіночими фітнес-міксами.

Комплектація:
- для комплексу застосовані системи вентильованих фасадів, яких зберігають тепло взимку та допомагають уникнути перегріву стін влітку
- в наземному паркінгу комплексу будуть встановлені зарядки для електрокарів
- опалення комплексу шляхом автономної дахової котельні
- цілодобова охорона та системи відеоспостереження за територією комплексу, вхід за електронними картками-перепустками
- консьєрж сервіс та ресепшн
- стежити за справністю всіх систем буде власна обслуговуюча компанія

Запрошуємо на перегляд з експертами The Capital

A 1 8 3 6
Деталі
Окрема квартира, Будинок Не введенно в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 1 кімната, висота стелі 3 метра. В квартирі 2 вікна, Вид з вікон на проїжджу частину, на місто. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Суміщений санвузол, туалет/ванна/душ. Немає сантехніки. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері броньовані. Є стяжка підлоги, немає підігріву підлоги. Немає балкона. Лоджії немає. Стан стін - чорнові роботи. Вікна металопластикові, нові. Будинок побудований в 2024 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою). Охорона, Консьєрж, Під офіс. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк, ліс. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Торг доречний, Вільна, Ексклюзивний договір. Нові. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін. Власник погоджується продати по програмі єОселя. Комісія за послуги 5 %
THE Capital
Верифікований профіль
6
Років досвіду
10
Місяців на сайті
Активних оголошень 7
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 8109
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Відеотур
Адреса