65 000 $
1 374 $/м²
47.3 / 14 / 28 м²
поверх 19 з 24
Українська цегла
Кухня-вітальня
Хороший стан
3 дні тому
3 тиж. тому
144 (сьогодні 1, вчора 1)
Опис
Пропонується до продажу чудова однокімнатна квартира в гарному і обжитому стані, яка повністю укомплектована необхідною технікою і меблями. Ця квартира закриває болючю тему ремонту і витраченого на це часу.

📍 Адреса: просп. Бажана 1М, масив Позняки, що в Дарницькому районі м. Києва. Найближча станція метро: Позняки. До метро 8-9 хвилин пішки.

🔘 Квартира знаходить в сучасному 24-х поверховому цегляному будинку 2005 р. побудови під керуванням ОСББ, де є пильний консьєрж, домофон, облаштований пандус для дитячих візочків і три працюючі ліфти. Парадне чисте та охайне. В будинку є підземний паркінг, гостьова парковка навколо будинку та велика закрита парковка з охороною. Пеший поврех в будинку займають торгово-офісні приміщення.

🔘 Завдяки тому, що квартира розташована на 19 поверсі, вона має гарні видові характеристики. З вікон квартири відкривається чудовий урбаністичний вид на місто в напрямку ст.м. Осокорки і правого берегу.

🔘 Квартира одностороння, не кутова, вікнами орієнтована на південно-західну сторону і завдяки цьому вона протягом дня наповнена теплим і природним світлом. В зимовий час квартира неймовірно тепла, завдяки чому можна суттєво економити на опаленні.

🔘 Квартира не має огріхів у вигляді вологості, грибка і проблемних комунікацій.

🔘 Плануванням квартири передбачена окрема кімната (спальню) площею ~15 м2 з вмісткою шафою-купе і декоративною аркою, простора кухня-вітальня, площею трохи більше 18 м2. В сумисній ваній кімнаті площею 4.9 м2 стіни обкладені кахлем і тут легко стає велика кутова ванна, умивальник з тумбою та пральна машинка.

🔘 Квартира повністю укомплектована всіма необхідними меблями та технікою, а саме: двокамерний холодильник, пральна машина, електроплита, духова шафа, мікрохвильова піч, телевізор, кондиціонер, двоспальний розкладний диван, двосплаьне ліжко, три вбудовані шафи-купе, вбудована кухня та інше.

🔘 Встановлені лічильники на холодну і гарячу воду, обидва повірені та стоять на обліку у Водоканалі. Також є лічильник на опалення і завдяки цьому рахунки за тепло достатньо помірні.

Про розташування:
🔘  Поряд з будинком є багато обʼєктів побутової та соціальної інфраструктури, а саме: Гімназія №315, спеціалізована школа №296, загально освітня школа №309, кілька шкіл з поглибленним вивченням іноземих мов, приватні і державні дитячі садочки, ТРЦ Piramida, Аладдін, InSilver, ТЦ Епіцентр, Metro, а також супермаркетт «ЕКО-Маркет", "Сільпо", "АТБ", "Varus", клиніка "Добробут, купа різних господарських магазинів, кавʼярні, ресторани, ательє, відділення банків та багато чого іншого. Також тут безліч творчих студій та гуртків для саморозвитку як дітей, так і дорослих.
Зовсім поряд розташований облаштований парк Позняки з чудовим мотузковим парком, сухим фонтаном та мальовничими озерами Позняки та Лебедине.

🔘 На набережній навколо озер є чудові місця для відпочинку, з зонами для спорту та пікніка.

🔘 Завдяки близькому розташуванню до парку і озера Ви точно не залишитеся байдужим до спорту та активного способу життя. Така близькість до природи легко налаштує Вас на ранкові пробіжки або вечірні піші прогулянки. Таких місць в передмісті Києва вкрай мало.

🔘 Окрім досить розвиненої транспортної і соціальної інфраструктури цього району Ви також маєте швидкий доступ і до центральної частини міста.
Тут є абсолютно все необхідне для комфортного проживання.

☎️ Телефонуйте, і я із задоволенням відповім на всі запитання та покажу Вам цю квартиру.

Ціна: 65 000$ або 1380 $/м2 🧨
Без комісії для покупця!
Документи в порядку. Один власник, ніхто не прописаний. Готові до угоди!
Деталі
Будинок Введено в експлуатацію - Українська цегла, в квартирі 1 кімната. Планування кімнат Кухня-вітальня. Немає газу. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. Загальний стан квартири - Хороший стан. Торг доречний, Вільна, Ексклюзивний договір. Інтернет бездротовий. Без комісії
Верифікований профіль
Сертифікат
АФНУ
9
Років досвіду
8
Рекомендацій
7
Років на сайті
Активних оголошень 4
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 3108
Останній візит на сайт вчора
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Історія зміни ціни
27.04.2024 - 2 000 $ 65 000 $
11.04.2024 67 000 $
Адреса