43 000 $
1 369 $/м²
31.4 / 14.8 / 6.7 м²
поверх 8 з 9
Типова панель
Роздільне
Задовільний стан
3 тиж. тому
3 тиж. тому
46 (сьогодні 1, вчора 1)
Опис
Пропонується до продажу 1-кімнатна квартира загальною площею 31,4 м2 на 8-му поверсі 9-поверхового будинку. Адреса - вул. Мілютенка, 9а.

Квартира потребує оновлення, однак все ж перебуває у придатному для нормального життя стані. Стіни у кімнаті та коридорі пофарбовані якісною водо-емульсійною фарбою. Сама квартира тепла, вікна виходять на схід. Балкон засклений, проте вікна загалом дерев'яні. Підлога - у кімнаті паркетна дошка, у ванній кімнаті - плитка, на кухні та в коридорі - лінолеум.

Меблі, техніка за домовленістю. Заплановано залишити всі меблі та техніку, присутні на фото (крім комп'ютера).

Важлива ремарочка: тарганів вивели та забарикадували всі щілини, які були, тому незвані "гості" не потурбують.

Можливий обмін з квартирою на Правому березі (детальніше обговорення за вказаним номером телефону).
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Типова панель, в квартирі 1 кімната, висота стелі 2.5 метра. В квартирі 2 вікна, Вид з вікон у двір. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Є газ, кухонна плита газова. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Суміщений санвузол, Туалет/ванна. Сантехніка в нормальному стані. Труб немає. Вхідні двері залізні. Є покриття підлоги - лінолеум, немає підігріву підлоги. Є балкон засклений. Лоджії немає. Стан стін - чистові роботи, стеля емульсія. Вікна дерев'яні, в нормальному стані. Міжкімнатні двері дерев'яні, в нормальному стані. Тамбура немає. В квартирі є Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Лічильники. Будинок побудований в 1968 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Задовільний стан. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, супермаркет, парк, ліс. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Сантехніка в нормальному стані. Засклений. Інтернет дротовий (кабельний)
В квартирі є
  • Лічильники
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
Богдан
Богдан
Власник
Верифікований профіль
3
Тижні на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 3 тижні тому
Вашу скаргу прийнято!
Планування
Звичайний план класичної однокімнатної квартири)

Будинок і двір
Інфраструктура будинку та найближчої (до 5 хвилин пішки) території, можна сказати, all inclusive:
- Сільпо
- Аптека
- Нова пошта
- 2 заклади дошкільної освіти (дитячі садочки)
- 2 ліцеї
- Стоматологія
- Ветеринарна клініка
- Піцерія
- тощо.

Також є де припаркувати авто під будинком. Або ж 2 паркувальні майданчики з охороною (один одразу за Сільпо, інший - у 3-5-ти хвилинах пішки).

Інфраструктура
Загальна інфраструктура також має все необхідне для комфортного життя:

У 7-10-ти хвилинах пішки: ст. метро Чернігівська, дуже гарний парк Кіото із квітучими щовесни сакурами, супермаркет Новус, ринок Юність, додатково школи, дитячі садки, зупинки трамваю та іншого громадського транспорту.
У 20-25-ти хвилинах пішки: ТРЦ "Проспект", ст. метро Лісова зі своєю інфраструктурою, Київська Міська Клінічна Лікарня, Інститут Серця та багато іншого.

Історія зміни ціни
08.04.2024 - 5 000 $ 43 000 $
08.04.2024 + 5 000 $ 48 000 $
07.04.2024 43 000 $
Адреса