47 000 $
1 061 $/м²
ПЕРЕУСТУПКА єОселя Дарницька площа
44.3 / 20.3 / 5 м²
поверх 11 з 26
Бетонно монолітний
Студія
Від будівельників вільне планування
3 тиж. тому
3 тиж. тому
41 (сьогодні 0, вчора 3)
Опис
Власник
Пропоную до продажу 1 кімнатну квартиру комфорт класу ЖК "Дніпровський", вул. Гродненська 14, з панорамним видом на місто. Розглядається єОселя та інші програми.

Будинок новий, з зовнішнім утеплення стін, монолітно-каркасний, введений в експлуатацію, з закритим подвір’ям, зі своїм дитячим та спортивним майданчиком, підземним та гостьовим паркінгом (є бомбосховище), цілодобовою охороною та відеонаглядом, з пасажирськими та вантажним ліфтом. Опалення автономне, власна котельня.

Квартира розташована на 11 поверсі, 26-поверхової новобудови. Загальна площа квартири становить 44.3 м2. У квартирі: санвузл, коридор,кімната-кухня(студія).
Квартира простора та світла, стан квартири після будівельників (вільне планування) на підлозі стяжка. Встановлені: панорамні металопластикові вікна, радіатори з терморегулятором, індивідуальні лічильники на воду, електроенергію та опалення, пожежна сигналізація, обладнані місця під кондиціонери.

Поруч розташовані аптеки, побутові магазини, салони краси, кафе, школи, дошкільні навчальні заклади.
Крокова доступність до основних транспортних розв'язок, що дозволяє зручно добиратися до метро «Дарниця», «Чернігівська», «Лівобережна».
Поруч сквер, бювет.

Оформлено право власності. Можна під єОселю, документам більше 3-х років.

Телефонуйте.
Перегляди за домовленістю.
Деталі:
Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний.Квартира студія. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення автономне. Загальний стан квартири - від будівельників вільне планування. Є автономна електроенергія - генератор. Інтернет оптоволоконний.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 1 кімната, висота стелі 2.7 метра. Вид з вікон на місто. Квартира стандартна, планування кімнат Студія. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення автономне. Суміщений санвузол, Туалет/ванна. Немає сантехніки. Труб немає. Вхідні двері залізні. Є стяжка підлоги, немає підігріву підлоги. Є балкон засклений. Лоджії немає. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері нові. Тамбура немає. Будинок побудований в 2020 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Від будівельників вільне планування. Охорона, Консьєрж, Комора, Можлива прописка. Поруч є зупинки, парк, супермаркет, розважальні заклади, школа, дитсадок. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на квартиру. Прямий продаж. Засклений. Є автономна електроенергія - генератор. Інтернет оптоволоконний. Власник погоджується продати по програмі єОселя
Максим
Максим
Власник
Верифікований профіль
3
Тижні на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 3 тижні тому
Вашу скаргу прийнято!
Адреса