420 000 $
3 818 $/м²
110 / 57 / 16.5 м²
поверх 7 з 10
Бетонно монолітний
Роздільне
Дизайнерський ремонт
1 день тому
2 тиж. тому
59 (сьогодні 0, вчора 5)
Опис
Ця чудова оселя створена для тих, хто цінує поєднання сучасного активного способу життя та насолоду природою. Розташований в центрі міста та в самому серці столичного парку, житловий комплекс Crystal Park пропонує бездоганні можливості для ранкових пробіжок та відпочинку під час прогулянок затишними алеями.
Тут Ви можете насолоджуватись красою кожного сезону, вдихаючи свіже повітря, слухаючи шелест листя та спів пташок, спостерігаючи життя дикої природи, адже знаменитий Київський зоопарк та старовинний парк КПІ знаходяться за декілька кроків.

Квартира має комфортне продумане планування – простора кухня-вітальня з виходом на терасу в парк, майстер-спальню з власною ванною кімнатою, кімнату, що може слугувати дитячою або кабінетом.

Дизайнерські рішення надають квартирі особливої атмосфери, вирізняючи її відчуттям
надзвичайного затишку та комфорту. Високі стелі – 3.3 метри та великі панорамні вікна в парк створюють ідеальне поєднання простору та світла.

Безпека та комфорт мешканців є пріоритетом ЖК, тому в комплексі є цілодобова охорона та відеонагляд, адміністратори в кожній секції, система контролю доступу та підземний дворівневий паркінг. Потужні генератори надають можливість безперебійного забезпечення життєдіяльності будинку – працюючі ліфти, опалення та кондиціонування, інтернет та система контролю доступу.

Ідеальне розташування: в центрі Києва, зручне та швидке транспортне сполучення, поруч історичні пам’ятки міста та розвинута інфрастуктура – найкращі ТРЦ та магазини, кафе та ресторани, топові школи та садочки… Найкращі ВУЗами країни (Національний Технічний Університет, Національний Економічний Університет, Національний Медичний Університет ім. Богомольця) – все це в декількох хвилинах пішки.
Водночас Ви живете в стороні від стресу та метушні міста, в оточенні природи та спокою.

Що б Ви не шукали, обираючи місце для життя, ця оселя втілює всі Ваші побажання – комфорт, красу та безпеку для активної молоді, великої дружньої родини та всіх, хто прагне гармонії та затишку в серці міста!
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 3 кімнати, висота стелі 3.3 метра. В квартирі 3 вікна, Вид з вікон на парк, у двір. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. В квартирі 2 спільних санвузла, туалет/ванна/душ. Сантехніка нова. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - дерево, є підігрів підлоги. Є балкон не засклений. Стан стін - ремонту не потребують, стеля підвісна. Вікна алюмінієві, нові. Міжкімнатні двері нові. В квартирі є Телевізор, Кабельне ТБ, Праска, Фен, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Посуд, Лічильники, Душова кабіна, Посудомийна машина, Камін. Будинок побудований в 2015 році. У квартири 1 власник. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Автопарковка, Можлива прописка, Охорона, Консьєрж. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Прямий продаж. Сантехніка нова. Нові. Не засклений. Інтернет бездротовий. Зовнішнє утеплення стін. Без комісії
Nina Tarasenko Real Estate Consulting
Верифікований профіль
Сертифікат
АФНУ
17
Років досвіду
13
Рекомендацій
7
Років на сайті
Активних оголошень 18
Ексклюзивних об'єктів 5
Рекламна активність 21434
Останній візит на сайт вчора
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Відеотур
В квартирі є
  • Камін
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Посуд
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Фен
  • Праска
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор