166 000 $
2 002 $/м²
82.9 / 34 / 30 м²
поверх 5 з 9
Бетонно монолітний
Роздільне
Від будівельників вільне планування
3 тиж. тому
3 тиж. тому
49 (сьогодні 0, вчора 1)
Опис
Продаж 3-кімнатної квартири у ЖК "Респібліка" від власника.

Загальна площа- 83 м. кв., 3 спальні та кухня-вітальня (19 м). Панорамні вікна і засклена лоджія. Більшість вікон виходять у гарний внутрішній двір з дитячими площадками та зонами для відпочинку.
Квартира світла, має зручне планування, розміщена на 5 поверсі.
Поруч є паркінг та укриття.

ЖК "Respublika" - це сучасний проект формату "місто у місті", що цілодобово знаходиться під охороною. На території чудово розвинена інфраструктура - це Академія Спорту А+, що включає в себе футбольне, волейбольне, баскетбольне поля, теніс, Освітня система А+ (дитячий садочок), BBQ зони, басейн, Паблік Центр, ігрові модульні простори, ТРЦ та все необхідне для життя - магазини, аптеки, банки, салони краси, кафе та ресторани.

Новий житловий квартал відрізняється збалансованістю всіх складових сучасного життя людини, адже тут враховані інтереси мами з коляскою, пішохода і водія, дитини та літньої людини.
Капіталовкладення, яке буде Вас радувати роки!
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 3 кімнати, висота стелі 3 метра. В квартирі 6 вікон, Вид з вікон у двір, на проїжджу частину. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. В квартирі 2 роздільних санвузла, туалет/ванна/душ. Немає сантехніки. Труб немає металопластикові труби. Вхідні двері броньовані. Є стяжка підлоги. Є лоджія, засклена. Стан стін - чорнові роботи. Вікна металопластикові, нові. Будинок побудований в 2022 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Від будівельників вільне планування. Можлива прописка. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Прямий продаж. Засклена. Зовнішнє утеплення стін. Власник погоджується продати по програмі єОселя
Рустам
Рустам
Власник
Верифікований профіль
7
Місяців на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 3 тижні тому
Вашу скаргу прийнято!
Адреса