83 000 $
1 345 $/м²
61.7 / 26.5 / 15.9 м²
поверх 10 з 14
Українська цегла
Євроремонт
1 тиж. тому
1 тиж. тому
63 (сьогодні 9, вчора 2)
Опис
Ексклюзивна пропозиція. Елітний ЖК «Ліко Град» (2014 р.), один із найкращих у Києві. Ідеальне поєднання зеленої зони та пішої доступності до будь-якої інфраструктури для зручного проживання. Цілодобова охорона, відеоспостереження (група швидкого реагування прибуває на територію комплексу протягом 5 хвилин). Вул. Ломоносова д.№ 58. Продаж з меблями та побутовою технікою.

РЕМОНТУ (5 років), квартиру проектували та робили для себе, продаж не планувався. Дубовий паркет чекали чотири місяці, фірма підбирала кожну дощечку. Супер ВИДОВИЙ – 10/14 цегляного, добротного, теплого будинку. 61.7 / 26.5 / кухня - їдальня 15.9 м.кв., h = 2.70 m. Максимально ергономічно, використано кожен квадратний метр площі. Затишна, комфортабельна, з позитивною аурою, що відчувається, з сучасним якісним ремонтом, з повною заміною абсолютно всіх комунікацій, тільки з якісних, натуральних, екологічно чистих матеріалів від провідних світових виробників.

Дорогі п'ятикамерні склопакети, енергозберігаючі радіатори. Дуже вдале, зручне, продумане, функціональне планування. Не торцева, зроблений зовнішній фасад, що утеплює (взимку тепло, влітку прохолодно, товщина стін - півметра). Якісна звукоізоляція стін забезпечить комфорт всіх мешканців квартири у будь-який час. Вбудований кухонний гарнітур, духова шафа, варильна панель, телескопічна витяжка, великий, місткий, сучасний холодильник. 2 вбудовані шафи - купе, Бойлер. Встановлено індивідуальні лічильники опалення, комунальні МІНІМАЛЬНІ! Акуратний, чистий, спокійний під'їзд та поверх, зроблено ремонт. Цілодобово на посту, завжди пильні та відповідальні консьєржі !!! Домофон, код замок. Приємні, спокійні, інтелігентні, доброзичливі сусіди в самому будинку завжди спокійна комфортна атмосфера. У під'їзді чудовий, сучасний ремонт. На подвір'ї чудові, обладнані, безпечні дитячі майданчики. Завжди є місце для машини біля парадного, а також у будинку підземний паркінг!

Неподалік 2 школи, 2 дитячі садки. У кроковій доступності все що потрібно для максимально комфортного міського життя. Без опіки, документів більше 3-х років, «чистий» продаж, швидке ВИЗВОЛЕННЯ. Ціна: 83 000 у.о. Приходьте, дивіться, ми РЕАЛЬНІ ПРОДАВЦІ нам треба продати, а не просто займатися продажем. АН АНЕТТА. Комісію оплачує Покупець – лише 1.5 % !!! Повідомлення на сайті – не читаю !!! Хто зацікавлений у покупці – будь ласка телефонуйте.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Українська цегла, в квартирі 1 кімната, висота стелі 2.7 метра. Вид з вікон у двір, на місто. Квартира стандартна. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. Сантехніка нова. Є лоджія, засклена. Вікна металопластикові, нові. В квартирі є Телевізор, Кабельне ТБ, Праска, Фен, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Посуд, Кондиціонер, Лічильники, Посудомийна машина. Будинок побудований в 2018 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Євроремонт. Автопарковка, Можлива прописка, Охорона, Консьєрж, Комора. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, супермаркет, парк, річка/озеро. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на квартиру. Торг доречний, Терміново, Вільна, Ексклюзивний договір. Сантехніка нова. Засклена. Інтернет бездротовий. Комісія за послуги 1.5 %
В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Посуд
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Фен
  • Праска
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор
Верифікований профіль
28
Років досвіду
5
Років на сайті
Активних оголошень 1
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 0
Останній візит на сайт 1 тиждень тому
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Адреса