370 000 $
3 083 $/м²
ПРЕМІУМ Комісія 5% Палац Україна ЖК Cardinal
120 / 70 / 23 м²
поверх 20 з 21
Українська цегла
Роздільне
Дизайнерський ремонт
сьогодні
1 тиж. тому
32 (сьогодні 0, вчора 2)
Опис
СПОКІЙ, БЕЗПЕКА та ЕЛЕГАНТНІСТЬ у самому серці сучасного мегаполісу. 
До вашої уваги пропонується нова дизайнерська видова трикімнатна квартира загальною площею 120 кв. м. Квартира розташова на 20 поверсі  22-поверхового ЖК бізнес-класу «Кардинал» на Печерську, поряд з палацом Україна.  Будинок 2019 року цегляний з підвищеною шумо- та теплоізоляцією, з двором закритого типу: шлагбаум, охоронець, домофон. Будинок оснащений автономною котельнею, підземним паркінгом, укриття на  (мінус) 2 поверсі. 
  Комфортне планування: Квартира зі зручним плануванням складається з 3-х повноцінних кімнат, функціональної кухні-вітальні, прихожої, гардеробної кімнати, техкімнати-пральні з витяжною системою. Висота стелі 3 м.
  Сучасний дизайн: Сучасний авторський ремонт з використанням високоякісних матеріалів  виконаний за індивідуальним дизайн-проектом відповідно до комплекту технічної документації  (https://[ссылка скрыта].ua/interiors/kardinal-120-2.html).  Керамограніт з Італії/Чехії, мармурова поверхня «Emperador Dark Extra», венеціанська штукатурка, люстри та світильники відомих європейських брендів (Австрія/Італія), LED-підсвітка, індивідуальний дизайн меблів, текстилю (Франція/Італія), художньої ковки, вітражна стеля з підсвіткою, технологія «Тіффані». Зона відпочинку в кухні-вітальні з диванами «Реклеймерами», санвузли інстальовані зручною та якісною сантехнікою (Швейцарія/Австрія/Італія) та декоровані кахлями у стилі італійської мозаїки, ванна у формі джакузі.
 Технічне оснащення: Броньовані вхідні двері підвищеного захисту. Охоронна сигналізація з датчиками руху по всій квартирі підключена до Управління поліції охорони м. Київ (можливість дистанційного керування з телефону). Система антипотоп, «розумний» бойлер на 100 л. Система електрощита зібрана з розподіленням приладів та зон, проточно-витяжна система кондиціонування, чотири кондиціонери  (обігрів\охолодження інвенторні), вбудовані в приточну вентиляцію, тепла підлога (кухня-вітальня, санвузол), лічильники на тепло, тепла стіна в спальні;
 !Видова панорама: Насолоджуйтеся захоплюючими краєвидами Палацу Україна, нового Печерська, Костелу Святого Миколая та Палацу Спорту з панорамних вікон, облаштованих зручними дизайнерськими канапами.
 Зручне розташування: Ваш комфорт забезпечується  основними транспортними розв'язками, підземним паркінгом, а також торговельно -розважальними центрами - Ocean Plaza та Gulliver. Віддаленість від станції метро «палац Україна» - 10 хв, школа - 10 хв, дитячий садок -10 хв, лікарня -5 хв, магазин та ринок- 5 хв.
Деталі
Будинок Введено в експлуатацію - Українська цегла, в квартирі 3 кімнати. Планування кімнат Роздільне. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. В квартирі є Телевізор, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Кондиціонер, Лічильники, Душова кабіна, Посудомийна машина. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Торг доречний, Ексклюзивний договір. Комісія за послуги 5 %
Верифікований профіль
8
Років на сайті
Активних оголошень 2
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 1045
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Телевізор
Адреса