82 500 $
1 833 $/м²
45 / 30 / 8 м²
поверх 1 з 5
Сталінка
Роздільне
Євроремонт
1 тиж. тому
2 тиж. тому
42 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Бойчука 18а Печерський район Печерск Сталинка метро Звіренецька Дружби Народів)Двокімнатна квартира Перший поверх за документами але фактично квартира розташована на іншому поверсі, знизу йде повноцінний поверх стоматологічної клініки. Квартира була капітально реконструйована кілька років тому. Додаванням однієї стіни було зроблено дві окремі непрохідні кімнати: дитяча та спальня.
Євроремонт. Великий просторий коридор. Ремонт виконувався з використанням якісних матеріалів, кахелю з Іспанії, сантехніки, інсталяції та кранів з Німеччини (Geberit, AM/PM, Kludi), чавунна ванна з Іспанії (Roсa), фарбувалося якісною та екологічною шведською фарбою (Sadolin, преміальна лінійка) проводка вся нова мідна, автомати (ABB), двотарифний лічильник електрики, лічильники на газ (газова плита), гарячу та холодну воду, розетки та вимикачі Португалія, вікна (Rehau) 70мм з підвійним склопакетом (Glastrosch) італійські алюмінієві радіатори опалення, французькі сатиновані та глянцеві натяжні стелі, всюди під кахлем на підлозі електричний підігрів (Devi) з сенсорним блоком програмування, всі виводи під пральну машину, посудомийну, безліч продуманих розеток Новий світ) з італійським 6-тотичним програмованим замком (Cisa). Вбудована кухня з технікою (Whirpool, Gorenje, Ariston), фільтром питної води залишається. Без комісії.
Деталі
Будинок Введено в експлуатацію - Сталінка, в квартирі 2 кімнати. Планування кімнат Роздільне. Є газ. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. В квартирі є Телевізор, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Кондиціонер, Лічильники. Загальний стан квартири - Євроремонт. Ексклюзивний договір. Інтернет дротовий (кабельний). Без комісії
FLATPRIME
Верифікований профіль
1
Рік досвіду
5
Місяців на сайті
Активних оголошень 4
Ексклюзивних об'єктів 2
Рекламна активність 7234
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Деталі інтер’єру
Ремонт виконувався з використанням якісних матеріалів, кахелю з Іспанії, сантехніки, інсталяції та кранів з Германії (Geberit, AM/PM, Kludi), чавунна ванна з Іспанії (Roсa), фарбувалось якісною і екологічною шведською фарбою (Sadolin, преміальна лінійка Extramat), проводка вся нова мідна, автомати (ABB), двотарифний лічильник електрики, лічильники на газ (газова плита), горячу та холодну воду, розетки і вимикачі Португалія, вікна (Rehau) 70мм з подвійним склопакетом (Glastrosch) та глянцевими підвіконнями (Danke), італійські алюмінієві радіатори опалення, французькі сатиновані та глянцеві натяжні стелі, всюди під кафелем на підлозі електричний підігрів (Devi) з сенсорним блоком програмування, всі виводи під пральну машину, посудомийну, безліч продуманих розеток, бойлер зі стеатитовим нагрівальним елементом на 80 л, вхідні якісні двері (Новий світ) з італійським 6-тотичним програмованим замком (Cisa).

Планування
Роздільне

Будинок і двір
Будинок віддалень від дороги, вікна виходять біля двору на третю лінію від вул. Михайла Бойчука (кіл. Кіквідзе). Під'їзд з ремонтом 20-го року, з сучасними металопластиковими окнами та вхідними дверима та металевими додатковими дверима та лід освітленням. У під'їзді забезпечено власну колясочну. Будинок обладнаний лічильником калорій опалення, в місяць зимою виходить від 1200 до 1600 грн максимум. Ввічливі та поважні сусіди.

Інфраструктура
У радіусі до 10 хв пішки знаходяться: метро "Звіренецька"(кіл. Дружби Народів), 5 садочків, 4 школи, центральна поліклініка Печерського району, купа крамничок, ресторани, перукарні, відділення Нової Пошти та Укр Пошти, фітнес клуби, банки,

В квартирі є
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Телевізор
Адреса