40 000 $
1 290 $/м²
31 / 17 / 4 м²
поверх 3 з 26
Бетонно монолітний
Студія
Від будівельників (з обробкою)
сьогодні
3 тиж. тому
32 (сьогодні 4, вчора 1)
Опис
Новобудова 2022 року у 3 кварталі введено в експлуатацію. Розглядаємо продаж і за кредитною програмою.

Ключі на руках, сусіди вже роблять ремонт. За рахунок лоджії, є можливість збільшити квартиру на 1,5 м2, до 32,5 м2, кімната студія буде 22,5 м2.

Бонус нового комплексу — одне з найбільших озер Києва в 5 хвилинах ходьби — озеро Райдужне. Водойма біля будинку завжди вносить різноманітність — можна поплавати на човні, прогулятися по березі.

У 5 хвилинах їзди від комплексу Райдужний торговий центр «Скай Молл» з кінотеатром, 250 магазинами та бутиками, ресторанами та кав'ярнями. Але головна особливість півострова — Sky Family Park, де є фудкорт, пляжна зона, лаунж зона на зеленій галявині, басейн, дитяча ігрова зона, вейк-станція та інші розваги на воді.

Купити продукти можна як в «Cкай Молі», так і в супермаркетах поблизу — поруч Новус, через дорогу «Сільпо», 5 хвилин пішки до продуктового магазину «ЛотОк», 10 хвилин до двох супермаркетів «Фуршет» на вибір. Також за 5 хвилин на авто можна доїхати до «Троєщинського» ринку, а за 10 хвилин до гіпермаркету господарських товарів «Епіцентр».
Деталі
Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 1 кімната. Планування кімнат Студія. Немає газу. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою). Вільна. Власник погоджується продати по програмі єОселя
Ольга
Ольга
Власник
Верифікований профіль
3
Тижні на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт вчора
Вашу скаргу прийнято!
Планування

Адреса