77 000 $
1 925 $/м²
40 / 30 / 9.5 м²
поверх 15 з 17
Газоблок
Роздільне
Євроремонт
2 дні тому
1 тиж. тому
70 (сьогодні 1, вчора 2)
Опис
Запрошую вас у світ комфорту та затишку, у прекрасну однокімнатну квартиру, розташовану в серці житлового комплексу Лікоград-3 на вулиці Ломоносова,50/2. Цей просторий та стильний житловий простір буде ідеальною опцією як для вашого особистого життя, так і для успішного інвестування або здачі в оренду.

Наша квартира готова до негайного заселення. Вона повністю укомплектована меблями та необхідною побутовою технікою для вашої повсякденної комфортності. Кожна деталь була ретельно продумана, щоб створити максимальний комфорт проживання.

Головна житлова кiмната - це ваш осередок спокою та вiдпочинку. З неї є безпосереднiй доступ до чарiвно заскленoї лоджii, де можна насолоджуватися чашечкою кави.

Комфортабельна кухня обладнанa всім необхiдним: меблями тa сучасною побутовою техникою.

Санвузол з просторою душовою, де в комфоті можна помитись та освіжитись теплою водою, наявнисть якої забезпечує бойлер. В наявності пральна машина.

Підлога коридору та кухні оснащена електричною теплою підлогою, температуру та час роботи якої ви можете налаштувати терморегулятором що програмується!

Квартира настільки тепла зимою, що централізоване опалення зимою можна не вмикати, що значно зекономить ваші кошти, так як є індивідуальний лічильник на опалення!

Можливе придбання в кредит за програмою єОселя 3%

Телефонуйте прям зараз і я організую показ квартири в зручний для вас час! Не соромтеся звертатися, якщо є потреба отримати додаткову інформацію.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Газоблок, в квартирі 1 кімната, висота стелі 2.7 метра. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. Сантехніка нова. Проведені. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - плитка, ламінат, є підігрів підлоги. Є балкон засклений. Стан стін - ремонту не потребують, стеля підвісна. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. В квартирі є Телевізор, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Посуд, Кондиціонер, Лічильники, Душова кабіна. Будинок побудований в 2015 році. У квартири 1 власник. Загальний стан квартири - Євроремонт. Консьєрж. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк, річка/озеро. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на квартиру. Прямий продаж, Вільна. Сантехніка нова. Засклений. Інтернет дротовий (кабельний). Зовнішнє утеплення стін. Власник погоджується продати по програмі єОселя
В квартирі є
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Посуд
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Телевізор
Леонід
Леонід
Власник
Верифікований профіль
1
Тиждень на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 2 дні тому
Вашу скаргу прийнято!
Будинок і двір
У парадному – домофон, консьєрж, відеоспостереження, 2 ліфти
Будинок-індивідуальний проект Ліко-Холдинг 2015 року побудови; монолітно-каркасний, газоблок, утеплювач
У дворі – підземний та гостьовий паркінги, дитячий майданчик, кафе, кав'ярні, магазини, салон краси
До станції метро Виставковий центр, Національного Експоцентру України – 10 хвилин ходьби

Інфраструктура
У дворі – підземний та гостьовий паркінги, дитячий майданчик, кафе, кав'ярні, магазини, салон краси
До станції метро Виставковий центр, Національного Експоцентру України – 10 хвилин ходьби