57 900 $
1 755 $/м²
33 / 11.7 / 8 м²
поверх 8 з 25
Бетонно монолітний
Студія
Чудовий стан
вчора
4 тиж. тому
109 (сьогодні 1, вчора 3)
Опис
Студія з ремонтом. Тепла і затишна. Потребує меблювання, а загалом - готова прийняти нових власників. Квартира наразі укомплектована частково:
- побутова техніка: холодильник, пральна машина, бойлер;
- якісний кухонний гарнітур з фурнітурою Blum;
- простора шафа-купе;
- у санвузлі ванна, унітаз, змішувачі, шафка (маскує бойлер та пральну машину);
- регульоване опалення та централізоване постачання гарячої води;
- лічильники;

Розкішні панорамні вікна. Розташування вікон - південне, тож в квартирі завжди світло.

Територія комплексу доглянута та чиста. В будинку цілодобово консьєрж. В самому комплексі є вся потрібна для повноцінного життя інфраструктура: магазини (супермаркети, продуктові та овочеві крамнички тощо), спортивні та тренажерні зали, відкриті спортивні майданчики, дитячий садок та різноманітні дитячі клуби, заклади харчування (кафе, бари, піцерії, пивні тощо), все для краси (перукарні, косметологічні кабінети, салон лазерної епіляції тощо).

Чудова транспортна розв`язка:
- 10 хв. громадським транспортом до ст. метро Мінська;
- прямі маршрути в різні напрямки Києва;

Важливо: можливе розтермінування оплати 30% вартості квартири на 2 роки!
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 1 кімната, висота стелі 2.7 метра. В квартирі 2 вікна, Вид з вікон у двір. Квартира стандартна, планування кімнат Студія. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Суміщений санвузол, Туалет/ванна. Сантехніка в нормальному стані. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - ламінат, плитка, немає підігріву підлоги. Є балкон засклений. Лоджії немає. Стан стін - ремонту не потребують, стеля емульсія. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері типові, нові. Тамбура немає. В квартирі є Шафа, Холодильник, Пральна машина, Лічильники. Будинок побудований в 2017 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Чудовий стан. Консьєрж. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, супермаркет, парк, річка/озеро, розважальні заклади, ліс. Можливе розтермінування. Сантехніка в нормальному стані. Нові. Засклений. Інтернет дротовий (кабельний). Зовнішнє утеплення стін
В квартирі є
  • Лічильники
  • Пральна машина
  • Холодильник
  • Шафа
Наталія
Наталія
Власник
Верифікований профіль
6
Місяців на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт вчора
Вашу скаргу прийнято!
Деталі інтер’єру
Родзинкою квартири є акцентна стіна з грифельним покриттям: малюйте крейдою, робіть нотатки або мотивуючі написи!
В кухні нові меблі з якісною фурнітурою Blum. Верхні шафки - з масиву натуральної деревини з підйомним механізмом (ліфт).

Планування
Квартира вдало розташована всередині комплексу, за рахунок чого дуже тепла і навіть в сильні морози витрати на опалення мінімальні. Просторий балкон з чистовим ремонтом - можна обладнати як кабінет чи додаткову кімнату.
Приміщення:
- Передпокій - 6,3 м
- Санвузол - 4,38 м
- Кімната - 11,97 м
- Кухня-ніша - 8,15 м
- Балкон - 2,8 м

Історія зміни ціни
22.05.2024 - 100 $ 57 900 $
22.05.2024 58 000 $
Адреса
В пропозиції є незбережені дані.