70 000 $
1 655 $/м²
42.3 / 17 / 13 м²
поверх 9 з 27
Бетонно монолітний
Роздільне
Хороший стан
4 тиж. тому
4 тиж. тому
38 (сьогодні 1, вчора 2)
Опис
Шумського Юрія, буд. 5, БЕРЕЗНЯКИ, квартира від ВЛАСНИКА (інвестора) свідоцво про право власності, більше 3-х років, 1 кімн., поверх 9-й /27, площа: 42,3/70/12, 2-а секція середня (всього 3). Невисокий поверх, тепла квартира, знаходиться між квартирами, вікна виходять на вулицю Березняківська в сторону Позняків. Будинок бізнес класу, стіни цегляні побудований 2011-2013. Просторе парадне двома ліфтами великим та малим, поштомати, конс’єрж, вантажний ліфт та сходинки облаштовані по окремому входу. Зручне планування, простора кухня, с/у сумісний, велика широка лоджія не засклена, великий продовгуватий коридор, ремонт 2015 року. Квартирна щитова електроенергії знаходяться в коридорі квартири. Лічильники на ХВ, опалення, ГВ – бойлер, електроенергію знаходяться в коридорі на поверсі, повірені. Помірні ціни на утримання будинку та комунальні послуги.
Розвинена інфраструктура – спокійний спальний район, поряд озеро Тельбін, багато шкіл навколо в пішій доступності з поглибленим вивченням, гімназії, хороший великий ринок, музична та художня школа, садочки, супермаркети та маленькі магазини, дитячі та спортивні майданчики навколо озера, пляж, місця для відпочинку, бігова доріжка навколо озера, ресторани, церква поряд з будинком.
Зручна транспортна розв’язка, як для громадського транспорту так і для автомобільного. Будинок знаходиться неподалік перехрестя вулиці Березняківська та вулиці Шумського, через яке проходять багато автобусних маршрутів в сторону метро Лівий берег (15-20хв), метро Осокорки(20-25хв.), Позняки (30хв.), Харківська, через міст ім. Патона (м.Звіринецька (Дружби народів)), поряд Зупинка міської електрички Лівий берег, що зручно швидко дістатись на правий берег, можна пройти до Дніпровської набережної, або до проспекту Соборності (міст Патона- Дарницька площа). Для автомобілістів надзвичайно зручна транспортна розв’язка, поряд міст Патона та Дарницький міст.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 1 кімната. Планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. Суміщений санвузол, Туалет/ванна. Сантехніка в нормальному стані. Проведені металопластикові труби, нові. Є покриття підлоги. Є лоджія, не засклена. Будинок побудований в 2013 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Хороший стан. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, супермаркет, парк, річка/озеро, розважальні заклади. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на квартиру. Прямий продаж, Вільна. Сантехніка в нормальному стані. Нові. Не засклена. Інтернет оптоволоконний
6
Років на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 4 тижні тому
Вашу скаргу прийнято!
Адреса
В пропозиції є незбережені дані.