41 155 $
1 286 $/м²
32 / 15.04 / 9.35 м²
поверх 5 з 24
Бетонно монолітний
Роздільне
Від будівельників (з обробкою)
5 днів тому
2 тиж. тому
12 (сьогодні 1, вчора 1)
Опис
Житловий комплекс «Синергія Київ» - це черговий проєкт від Будівельної групи Синергія, розташований у Дарницькому районі м. Києва за адресою вул. Івана Кочерги 17-а.
Комплекс складається всього лиш з двох будинків на 24 поверхи, розташованих під кутом один до одного. Тож, з ваших вікон буде видно не життя в сусідській квартирі, а величні панорами Дніпра та зелені схили центральної частини Києва. А між будинками комплексу облаштують зелені променади та затишний двір-парк.
ЖК «Синергія Київ» має всі характеристики житла класу "комфорт", а також деякі елементи проєктів бізнес-класу. Будівництво ведеться з якісних та надійних матеріалів з використанням сучасних енергоефективних технологій: будинки зводяться за монолітно-каркасною технологією, зовнішні стіни з газобетонних блоків утеплюються мінеральною ватою, внутрішні міжквартирні – з цегли. На великі вікна встановлюють енергоощадні склопакети Rehau Euro-Design 70 з аргоном - для надзвичайних краєвидів та максимальної звукоізоляції.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Будується - Бетонно монолітний, в квартирі 1 кімната, висота стелі 2.7 метра. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Опалення автономне. Суміщений санвузол. Вхідні двері залізні. Будинок побудований в 2024 році. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою). Поруч є школа, дитсадок, супермаркет, парк, річка/озеро
Верифікований профіль
3
Тижні на сайті
Активних оголошень 9
Останній візит на сайт 5 днів тому
Вашу скаргу прийнято!
Будинок і двір
Особливості:
-Розташування в місцевості, де збережений баланс між розвиненою інфраструктурою та екологічним середовищем
-Будівництво ведеться з якісних та надійних матеріалів з використанням сучасних енергоефективних технологій
-Функціональні квартири з продуманими плануваннями
-Великі вітражні вікна у кожній квартирі
-Підземний та гостьовий паркінг на території
-Подвір'я з ландшафтним дизайном та атмосферою власного саду
-Сучасні системи безпеки BAS IP та Ajax в кожному будинку та квартирі

Інфраструктура
ЖК «Синергія Київ» будується на межі житлових масивів Позняки та Березняки. Тут збережений ідеальний баланс між розвиненою інфраструктурою та екологічним середовищем. В пішій доступності є мальовничі озера з пляжами та зонами відпочинку, а з вікон квартир будуть відкриватися неймовірні краєвиди на архітектурні надбання столиці. В межах 25-хвилинної прогулянки від комплексу є дві станції метро, кав’ярні та ресторани, фітнес-клуби й салони краси, школи та медичні центри.
Інфраструктура «Синергії Київ» організована за принципом «вертикального міста» - все необхідне є всередині. Мешканці комплексу матимуть власні крамниці, фітнес-клуби, кафе та дитячі садочки прямо на першому поверсі комплексу.
Купити продукти поблизу можна в мережевих супермаркетах або невеликих продуктових магазинах: до «Сільпо» та «ЕКО-маркету» 6 хвилин пішки, до «NOVUS» - 3 хвилини на авто, до супермаркету «Велика кишеня» - 4 хвилини. За 8 хвилин на авто можна доїхати до гіпермаркету «METRO». За 6 хвилин на авто від ЖК «Синергія Київ» знаходиться « River Mall», один з найбільших торговельно-розважальних центрів на Лівому березі. Окрім супермаркету «Сільпо», тут працюють магазини провідних fashion-рітейлерів, дитячий парк розваг, кінотеатр IMAX та фуд-корт з терасою. До ТРЦ «Піраміда» 8 хвилин автомобілем.
Для найменших мешканців пішки можна дістатись дитячого садочка «Тигрик». Приватні садочки «Kazkovi Kids», «Обійми» та «Mon Cheri» знаходяться за 5-6 хвилин на авто. Для дітей шкільного віку поряд знаходиться загальноосвітня школа №111. До школи №239 «Логос» автомобілем 6 хвилин, до ЗОШ №309 – 8 хвилин.
За медичною допомогою можна звернутись до амбулаторії сімейної медицини за 11 хвилин пішки або до медичного центру «Гармонія здоров’я» за 8 хвилин. Медичний центр «Оксфорд Медікал Березняки» знаходиться за 5 хвилин на авто. До ветеринарної клініки «ДІАВЕТ» 3 хвилин автомобілем.
Для занять спортом за 8 хвилин на авто працюють два спортивні комплекси «Sport life» зі студією для групових занять, спа-зоною та масажними кабінетами, спортивні клуби «Озон» та «Майнфіт» . Мешканці Синергія Київ мають поруч з домом піщані пляжі для засмагання влітку, затишні галявини для пікніка восени або навесні та чудові парки й озера для бьордвотчінгу взимку.

Адреса
В пропозиції є незбережені дані.