85 000 $
1 866 $/м²
ПЕРЕУСТУПКА єОселя Нивки ЖК Нивки-Парк
45.55 / 16.08 / 13.08 м²
поверх 4 з 17
Українська цегла
Роздільне
Від будівельників (з обробкою)
сьогодні
3 тиж. тому
21 (сьогодні 0, вчора 1)
Опис
Продається від власника 1-кімнатна квартира в ЖК комфорт класу "Нивки Парк" Будинок № 9. Це ваш шанс змінити життя на краще! Площа квартири 45,55 м², розташована на зручному 4 поверсі, з просторою коморою для зберігання всього необхідного. Тип планування – 1Б.
Цей будинок з сучасним підземним паркінгом з ліфтом. Всього 4 хвилини пішки до метро Нивки, що дозволить вам швидко діставатися будь-якої точки міста. Поруч зупинки автобусів, тролейбусів та маршруток, що забезпечують чудову транспортну доступність.
Житловий комплекс має відмінну інфраструктуру: магазини, кафе, фітнес-клуби, дитячі майданчики – все, що потрібно для комфортного життя. А всього за 5 хвилин від вас – парк "Нивки".
Не втратьте можливість стати власником цієї чудової квартири. Здача будинку вже у вересні 2024 року – зовсім скоро ви зможете в'їхати у своє нове житло. Дзвоніть зараз, щоб дізнатися більше. Ця квартира чекає саме на вас!

Показ квартири до здачі будинку обмежений!
Деталі
Окрема квартира, Будинок Будується - Українська цегла, в квартирі 1 кімната, висота стелі 2.7 метра. Вид з вікон на проїжджу частину. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Суміщений санвузол, Туалет/ванна. Немає сантехніки. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері залізні. Є стяжка підлоги, немає підігріву підлоги. Є балкон засклений. Стан стін - чистові роботи. Вікна металопластикові, нові. Будинок побудований в 2024 році. В квартирі немає прописаних. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою). Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк, річка/озеро, ліс. Вільна. Нові. Засклений. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін. Власник погоджується продати по програмі єОселя
Валерій
Валерій
Власник
Верифікований профіль
2
Роки на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт сьогодні
Вашу скаргу прийнято!
В пропозиції є незбережені дані.